Vans Kvinder - Danmark Online Outlet

Vans Kvinder - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Det tog dog kun TV 2s udsendte få minutter at finde folk i Odense bydelen Vollsmose, der kunne fortælle, hvem de unge mænd på videoovervågningen var, Har du også oplevet ikke at have fået den hjælp af politiet, vans kvinder du havde håbet på? Så vil vi gerne høre fra dig, Skriv en email til journalist Sanne Lau Pedersen på salp@tv2.dk..

De amerikanske myndigheder rejser 17 nye sigtelser mod Wikileaks-stifter Julian Assange, Han sigtes for at have modtaget og delt hemmeligstemplet materiale, Det skriver nyhedsbureauet AP, Blandt andet skulle Assange have samarbejdet med whistlebloweren Chelsea Manning om at bryde koden til Forsvarsministeriets computersystem, Samtidig skulle Assange have vans kvinder opnået efterretninger vedrørende USA's krige i Irak og Afghanistan, Ifølge sigtelserne udgjorde Assanges omgang med det hemmelighedsstemplede materiale en seriøs trussel mod USA..

Drabet på en tiårig pige har ført til voldsomme protester i Pakistans hovedstad, Islamabad, Det var, som om nogen havde smidt syre på hende Politiet anklages for at have sløset med efterforskningen af pigens forsvinden, mens myndighederne kritiseres for generelt ikke at gøre nok for at beskytte vans kvinder børn i landet, Farishta Mohmands lig blev fundet i et skovområde tæt på familiens hjem, fem dage efter at pigens far havde meldt hende savnet, Gul Nabi fortæller til CNN, at han gik til politiet samme aften, som datteren forsvandt, men at politiet ventede fire dage med at melde Farishta Mohmand savnet..

Datterens lig viste tegn på voldtægt og tortur, siger Gul Nabi til CNN. - Hendes lig var i dårlig forfatning. Det var, som om nogen havde smidt syre på hende, fortæller faren. Farishta Mohmands død har chokeret befolkningen i Pakistan, hvor vold og overgreb mod børn og kvinder er et udbredt problem. Demonstranterne mener, at politiets mangelfulde og langsommelige efterforskning er et bevis på myndighedernes kønsdiskriminering. Tidligere på ugen toppede hashtaggene #FarishtaMohmand og #JusticeForFarishta på Twitter i Pakistan, hvor brugere i tusindvis kræver, at de ansvarlige i politiet træder tilbage som følge af sagen.

Protesterne i Pakistan har nu ført til, at indenrigsminister Ejaz Shah har givet ordre til en undersøgelse af sagens forløb, Den ansvarlige politichef og flere betjente fra den lokale politistation, hvor Farishta Mohmand først blev meldt savnet, er blevet suspenderet på ordre fra landets premierminister, Imran Khan, lyder det fra nyhedsbureauet Reuters, - Jeg forsikrer dig om, at de skyldige vil blive holdt ansvarlige, og at der vil blive statueret et eksempel vans kvinder med dem, der har ikke har udført deres pligt, siger Firdous Ashiq, der er Pakistans de facto informationsminister, på vegne af Imran Khan..

Tirsdag oplyste politiet, at man har anholdt tre personer i sagen. Heriblandt et 14-årigt familiemedlem, der betegnes som hovedmistænkt. Menneskerettighedskommissionen i Pakistan siger, at Farishta Mohmands sag minder ”skræmmende meget” om en lignende sag fra 2018, hvor liget af den syvårige pige Zainab Ansari blev fundet i en affaldscontainer i landets østlige Punjab-provins. Drabet på Zainab Ansari førte også til demonstrationer og protester i flere pakistanske byer. Også her blev myndighederne kritiseret for ikke at have gjort nok for at opklare drabet.

Efterfølgende anholdt politiet en mand ved navn Imran Ali, Han blev hængt for drabet i oktober i fjor, Antallet af sager om børnemishandling er kraftigt stigende i Pakistan, En gennemgang af 85 pakistanske aviser viste, at der i 2018 var mindst 3830 tilfælde af børnemishandling, Ifølge den pakistanske organisation vans kvinder Sahil, der arbejder for at beskytte børn mod sexovergreb, var det en stigning på 11 procent i forhold til året før, Ifølge Sahil var 55 procent af ofrene piger, De mest almindelige overgreb mod børn i Pakistan er bortførelse, sodomi og voldtægt..

Menneskerettighedskommissionen i Pakistan skriver i sin årsberetning, at landets myndigheder har fejlet i forhold til at beskytte børn - Næsten alle deres grundlæggende rettigheder er krænket eller er i overhængende fare for at blive krænket, Meget få ofre for fysisk vold eller sexovergreb bliver tilbudt beskyttelse, rådgivning vans kvinder eller retshjælp, hedder det i årsberetningen, Mumtaz Gohar, koordinator for gruppen Child Rights Movement Pakistan, siger, at Farishta Mohmands død er en af de få sager om børnemishandling, der har fået den fortjente opmærksomhed, De fleste sager når aldrig ud til offentligheden..Seneste indlæg