Rayban Kvinde - Danmark Online Outlet

Rayban Kvinde - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Svensk politi har skudt en 44-årig mand, der udviste truende adfærd på togstationen Malmø Central i Sverige, Det skriver flere rayban kvinde medier, herunder det svenske medie Aftonbladet og Sydsvenskan, Stationen er blevet evakueret, ligesom al bus- og togtrafik er blevet indstillet, herunder også til og fra Københavns Lufthavn i Danmark, Der er desuden ankommet bomberyddere til stationen, oplyser Evelina Olsson, der er talsmand for politiet i det sydlige Sverige, - Fokus er nu på at rydde stationen, inklusive de kontorer, som er der, Det er mange folk i området, så det er førsteprioritet at få folk væk fra pladsen, siger hun til Aftonbladet..

Det svenske medie Aftonbladet oplyste ved middagstid, at politiet har undersøgt nogle tasker, men at der ikke er fundet noget mistænkeligt, Politiet fik anmeldelsen om manden klokken 10.10, Mandens tilstand er endnu ukendt, men han er blevet kørt til sygehuset, Vidner oplyser til Aftonbladet, at de så manden gå hen mod en kvinde, som efterfølgende løb fra manden, mens hun skreg om hjælp, Derefter skal manden have vandret frem og tilbage på stationen, mens rayban kvinde han bar på flere tasker, herunder en taske, som blev slæbt hen ad gulvet..

Et vidne oplyser til Sydsvenskan, at manden på engelsk råbte, at han havde en bombe, Flere vidner siger til Aftonbladet, at de har hørt mellem fire og fem skud, mens et andet vidne oplyser til det svenske medie Expressen, at der blev udløst mindst tre skud, - Han faldt først om efter det tredje skud, siger Dennis Gallagher, der er på besøg i byen fra New Zealand og som var vidne til skyderiet, Dennis Gallagher oplyser desuden, at han først så manden rayban kvinde diskutere med nogle vagter, før to betjente ankom med deres våben trukket..

Politiet oplyser til flere svenske medier, at ingen andre end manden med den truende adfærd er kommet til skade. Den svenske efterretningstjeneste Säpo følger situationen tæt, men vil ikke kommentere yderligere.

Socialdemokratiets gruppeformand Henrik Sass Larsen meddelte mandag i et opslag på Facebook, at han rayban kvinde sygemelder sig fra politik og ikke vil være til rådighed for en mulig ny socialdemokratisk regering, I Køge, hvor den sygemeldte politiker er opstillet, kaldes nyheden "knusende", Formand for Socialdemokratiet i Køgekredsen, Jesper Hesselberg Andersen, beskriver sygemeldingen som et stort tab, - Henrik har været vores kandidat her i 20 år, En del af grunden til, at vi vandt valget, er jo Henrik og den strategi, der er lagt for at bryde det borgerlige flertal, Det er i høj grad Henrik, siger han til TV 2..

På trods af at Henrik Sass Larsen kun fik 4017 personlige stemmer ved folketingsvalget, skal man ikke undervurdere hans betydning for Socialdemokratiet, understreger Jesper Hesselberg Andersen. Henrik Sass Larsen har omkring årsskiftet været ramt af en depression. Alligevel har han været opstillet til folketingsvalget, der onsdag blev afgjort med et rødt flertal. Derfor har de i kredsen ifølge Jesper Hesselberg Andersen forsøgt at tage hensyn til politikeren i kampens hede - men forgæves.

- Vi har ført valgkamp for Henrik og holdt ham i hånden og hjulpet ham, Henrik har ikke haft det rayban kvinde godt, og det har været en hård valgkamp og især afslutning, siger han, Politik er ikke bare politik, det er også venskaber og kollegaer Formand for Socialdemokratiet, Mette Frederiksen, sender også tanker til sin sygemeldte partifælle, Hun kalder det for ”en træls dag for Socialdemokratiet”, og roser samtidig Henrik Sass Larsen for sin politiske forståelse for dem, der har det svært i samfundet..

- Man skal ikke tage fejl af, at Henrik har en meget stor del af æren for, at Socialdemokratiet er det sted, det er i dag, siger hun, Partiformanden understreger dog, at sygemeldingen ikke vil få nogen betydning for de igangværende regeringsforhandlinger, der fortsætter ufortrødent, Og selvom Henrik Sass Larsen ikke længere vil sidde med ved forhandlingsbordet, er det ikke udelukket, at Mette Frederiksen i fremtiden vil bruge ham som politisk sparringspartner, siger hun, Men det vil først ske, rayban kvinde når den tidligere gruppeformand selv melder sig klar..Seneste indlæg