Ray Ban Solbriller Wayfarer - Danmark Online Outlet

Ray Ban Solbriller Wayfarer - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

- For eksempel lagde jeg mærke til, at to tidligere statsministre sad og talte i valgstudiet hos DR i løbet af aftenen, At forestille sig at det skulle ske her i Storbritannien er fuldkommen utænkeligt, siger Lewis Goodall, som til daglig er politisk korrespondent for det britiske tv-netværk Sky News og forfatter til en bog om partiet Labour, Han siger det om DR's valgdækning, hvor de tidligere statsministre Helle Thorning-Schmidt og Anders Fogh Rasmussen sad og talte sammen i studiet, - At forestille sig at for eksempel de tidligere premierministre David Cameron og Gordon Brown skulle sidde der og tale sammen i løbet af aftenen er grinagtigt, Det fik mig faktisk til at grine, da jeg tænkte ray ban solbriller wayfarer over det, Til at starte med ville der være så meget uvilje og afsky mellem de to, at de nok slet ikke ville sige noget til hinanden, siger han..

Storbritannien har som de fleste nok ved et markant anderledes politisk system end herhjemme, For det første med langt færre partier, men også med en anden tradition for, at det er den ene side af det politiske spektrum mod den anden, fortæller den politiske korrespondent, Så den del overraskede ham som sådan ikke, ray ban solbriller wayfarer Men i Danmark er der tradition for, at alle partiledere mødes til en debat efter optællingen af stemmer, Det sker i en tv-transmitteret debat på DR og TV 2 fra Folketingssalen, og det fik Lewis Goodall til at spærre øjnene op..

- Det var en stor overraskelse, at alle jeres partiledere gik ind i parlamentet og havde en direkte diskussion i fjernsynet om valgresultatet, Det ville på alle måder være utænkeligt i Storbritannien, hvor alt foregår bag lukkede døre, siger han, I Storbritannien har man for eksempel heller ikke valgdebatter mellem partilederne i fjernsynet, Man forsøgte for år tilbage, men partilederne vil ganske enkelt ikke, Ifølge Lewis Goodall skyldes det, at der er en anden politisk kultur, hvor de politiske ledere ray ban solbriller wayfarer i Storbritannien er langt mindre åbne over for pressen..

Han sammenligner britisk politik med en lukket, privat medlemsklub fra det 19. århundrede. Det er meget forfriskende at se, at en del af de politiske diskussioner i Danmark faktisk finder sted i offentligheden, hvilket er meget sundere for et demokrati end det, vi ofte har i Storbritannien, mener Lewis Goodall: - Det er tydeligt, at I har mere gennemsigtighed og også et fravær af, at jeres politiske ledere er opblæste. De er villige til at tale på en åben og forfriskende måde, og I skal være glade for, at det er sådan, siger han.

Og så kan man jo ikke ray ban solbriller wayfarer tale med en politisk korrespondent uden at få en vurdering af, hvad det danske valgresultat kommer til at betyde, Især det faktum, at Socialdemokratiet i Danmark modsat i mange andre europæiske lande er gået frem, Det vil der naturligvis være nogle i det britiske Labour Party, der vil holde øje med, vurderer Lewis Goodall, - Det er åbenlyst interessant, hvordan de har håndteret Dansk Folkeparti, og hvordan de har tilpasset sig meget af Dansk Folkepartis politik, Det er tydeligt, at de har bristet deres boble, Men spørgsmålet er, hvilken pris de betaler, for de danske socialdemokrater har tydeligvis bevæget sig over i et ubekvemt terræn for mange af de venstreorienterede vælgere, lyder vurderingen fra London..

Valgaften. Kristendemokraternes fungerende formand, Isabella Arendt, sad ved cafébordet med sin mand. Hænderne trommede på knæet. Hendes øjne flakkede hvileløst rundt på tagterrassen, der lå hen i et blåt skumringslys. Sommerdagen var gået på hæld. Luften var kølig. Hendes mand rejste sig og lagde sin blazer over hendes skuldre. Kun få timer tidligere havde tagterrassen været et inferno af jubel over udsigten til, at Kristendemokraterne skulle få mandater i Folketinget. Nu sad Isabella Arendt og holdt sin mands hånd. Holdt vejret i spænding. Et kredsmandat i Vestjylland var partiets sidste håb.

Timer forinden, da det var stadig tidligt på aftenen, satte Isabella Arendt sig i bilen med kurs mod Kristendemokraternes valgfest, Født i 1993 og vokset op i og omkring Fredericia og i en kort årrækkepå Fyn, Student fra Fredericia gymnasium i 2011, Studerer statskundskab på Københavns Universitet, hvor hun kun mangler at skrive sit speciale, Var medlem af DSU som 15-årig, men skiftede efterfølgende til ray ban solbriller wayfarer Kristendemokraterne, Var kandidat til Folketinget ved valget i 2011 og valget i 2015, hvor Kristendemokraterne ikke blev valgt ind..

Er gift medCaspar Vlasman, Det var kun fire uger siden, at Isabella Arendt på valgkampens første dag var blevet revet ud af sin fødselsdag og sendt ind som afløser for den mangeårige formand Stig Grenov, der var syg og senere måtte tage orlov, Iført krigerrød kjole og læbestift tog hun analytikerne med storm, ray ban solbriller wayfarer "Vikaren fra himlen" blev hun kaldt, Det er alt, jeg har villet nogensinde, der er ved at udfolde sig her Undervejs i valgkampen skulle hun forsvare partiets abortpolitik og gøre alt for at brande Kristendemokraterne som et humanistisk parti med en stærk, grøn dagsorden..Seneste indlæg