Nike P6000 - Danmark Online Outlet

Nike P6000 - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Det får konsekvenser for 15 elever på Oure Efterskole, at de natten til mandag udøvede hærværk på Vejstrup Efterskole, De to skoler ligger under to kilometer fra hinanden, De er nemlig sendt hjem fra skolen på det, der kaldes "en tænker", skriver DR Fyn, Det sker, efter at en større gruppe på mellem 100 og 150 hætteklædte elever valgte at storme naboskolen, hvor de smadrede ruder og antændte romerlys, som satte gang i nike p6000 skolens brandalarmer, Ifølge forstander på Oure Efterskole Carsten Petersen er drillerier mellem de to skoler normalt, Men denne episode tager han stærk afstand fra..

- Det her er stukket af i forhold til, hvad vi overhovedet havde kunnet forestille os, siger han til DR Fyn, Derfor, nike p6000 siger han, kan antallet af elever, der er sendt hjem, stige i takt med, at der kommer mere klarhed over situationen, Ifølge forstanderen er det en mindre gruppe elever, der har stået bag selve hærværket, og det er altså dem, det nu har fået konsekvenser for, - Eleverne er sendt hjem, så vi kan lave en reel afklaring af, hvad der er sket, Vi har haft flere medarbejdere, der har siddet morgen til aften for at udrede, hvad der er sket, siger Carsten Petersen..

På Vejstrup Efterskole er eleverne dybt berørte af situationen, fortæller forstander Michael Bjørn, nike p6000 - Vores elever har følt sig krænkede, og det har de bestemt også haft grund til, Det har været voldsomt, at der pludselig kommer 100-150 hætteklædte eller tildækkede personer ind, hvor de bor, Derfor, siger han, kan antallet af elever, der er sendt hjem, stige i takt med, at der kommer mere klarhed over situationen, At rivaliseringen mellem de to skoler er gået så vidt, overrasker Carsten Petersen..

- Vi har aldrig set det før, og vi er overraskede. Men vi lægger os fladt ned. Vi har ikke været gode nok til at styre vores elever, og ansvaret ligger hos os, siger han til DR Fyn. Den anger møder Michael Bjørn da også. - Det har ikke været nødvendigt at banke i bordet, for de (Oure, red.) er jo så kede af det her. Når det her er faldet til ro, så skal vi tale om, hvordan vi undgår en lignende situation, siger han til DR Fyn. Episoden er meldt til Fyns Politi.

Den seneste tid har der været meget snak om systematisk misinformation og udenlandsk indblanding på sociale medier, hvor målet har været at præge politik verden over, Med cirka en halv valgkamp overstået i Danmark er det dog ikke en udfordring, Facebook har oplevet nike p6000 i landet, Det fortæller Martin Ruby, der er Facebooks politiske chef i Norden, - Det, vi alle var meget bange for tidligere, var russisk og udenlandsk indblanding, Det har vi ikke set tegn på overhovedet, siger han, Martin Ruby var sammen med politikerne Mads Fuglede (V) og Morten Bødskov (S) inviteret til debat på Hendriksholm Skole i Rødovre..

Her fik de over 100 fremmødte elever fra flere skoler en alternativ samfundsfagstime. Emnet var misinformation og fake news på sociale medier. Emner, som ifølge de to politikere fylder mindre under denne valgkamp, end det tidligere har gjort. - Den første valgkamp, jeg var med, var i 2015, og der synes jeg tit, debatten på sociale medier var rigtig skør, siger Mads Fuglede til TV 2 og fortsætter: - Når man lavede et opslag på Facebook, så ville der ikke gå ret længe, før en eller anden falsk profil – en person med et billede af sin hund eller en kaffekop – skrev: ”Din store nar. Du har snydt os alle i skat”, eller sådan noget. Og så stak det hele af. Det oplever jeg meget, meget lidt af den her gang.

Det kan næsten lyde, som om frygten for fake news har været nike p6000 fake news, Er det også sådan, du oplever det, Morten Bødskov? - Det er det, Der har før været folk, der bevidst gik efter visse andre, Det synes jeg ikke, jeg mærker i dag, Alt i alt tegner det til at blive en udmærket debat – også på de sociale medier, Men der er jo et par uger endnu, Martin Ruby fortalte på mødet, at falske profiler er blevet fjernet, men det er en velkendt udfordring, - Det har været fra begge ender af det politiske spektrum, I sidste uge fjernede vi nogle, der var relateret til Stram Kurs, og vi har også fjernet nogle, der hørte til på den yderste venstrefløj, siger Ruby..

Socialdemokratiets Morten Bødskov havde under debatten et ønske til Facebook, - Det er, at Facebook bliver endnu hurtigere til at tage de her ting ned, som de allerede er i gang med nu, siger Bødskov og fortsætter: - Og de skal ikke være så bange for nike p6000 at tage stilling til, hvad der er rigtigt og forkert, men måske lægge mere vægt på, hvor tingene kommer fra, Det er dog en svær balancegang for Facebook, siger Martin Ruby, Det skal ifølge ham afvejes, hvornår Facebook skal være "sandhedspoliti"..Seneste indlæg