Nike P 6000 Black White - Danmark Online Outlet

Nike P 6000 Black White - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

En exitpoll fra Frankrig viser, at Marine Le Pens parti Rassemblement National (National Samling) overraskende slår Emmanuel Macrons parti, En Marche, - Det er en gigantisk sejr for Le Pen, og det, som Macrons lejr havde frygtet om noget, siger TV 2s korrespondent Frederikke Ingemann med direkte fra Le Pens hovedkvarter, Le Pens parti får 24,2 procent i Europa-Parlamentet, Macrons parti 22,4 procent, nike p 6000 black white Den store sejrherre i Tyskland er midterpartiet De Grønne, Her noteres en stor fremgang fra 10 til 22 procent..

- Det er første gang, at klimaforandringer har spillet en så stor rolle ved et valg, siger De Grønnes partileder, Robert Habeck, Angela Merkels parti CDU og søsterpartiet CSU får opbakning fra 28 procent af vælgerne - det er nike p 6000 black white en tilbagegang på 7,3 procentpoint, De tyske socialdemokrater i SPD får den største røffel fra vælgerne, Partiet får 15,5 procent af stemmerne, I 2014-valget stemte hele 27,3 procent på SPD, - Det er ekstremt skuffende, siger SPD's leder, Andrea Nahles, Det højreorienterede parti Alternative für Deutschland får 10,5 procent af vælgeropbakning, En fremgang på tre procentpoint..

I Italien står det EU-skeptiske nike p 6000 black white parti Lega Nord med indenrigsminister Matteo Salvini i spidsen til at blive EU-valgets helt store sejrherre, Ved seneste parlamentsvalg kunne Lega Nord trække opbakning fra 6,15 procent af vælgerne, Ifølge exitpolls får Salvinis parti i år opbakning fra mellem 26-31 procent af vælgerne, Sverigedemokraterne står til at blive det tredje største svenske parti i EU-parlamentet, Det viser en foreløbig prognose fra det svenske medie SVT med i alt 16,9 procent af stemmerne, Det er en fremgang på 7,2 procentpoint..

Socialdemokraterna står til at blive størst med 25,1 procent, men Moderaterna ser ud til at blive næststørst med 17,6 procent. I Ungarn går premierminister Viktor Orban og hans konservative parti Fidesz frem. Partiet står ifølge en lokal exitpoll til 52 procent af stemmerne - en fremgang på fem procentpoint. - Jeg håber på et skift i Europa til fordel for de partier, der vil stoppe migration", lød det fra Viktor Orban, der han afgav sin stemme i hovedstaden Budapest. Fidesz er kendt for at være et nationalkonservativt og stærkt EU-kritisk populistparti, der blandt andet er imod indvandring og multikulturalisme i Ungarn.

I Spanien går regeringspartiet Socialisterne frem og vinder yderligere fire sæder samtidig med at det primære oppositionsparti, det konservative Partido Popular mister mellem nike p 6000 black white fire og fem sæder, For første gang kan det højreorienterede parti Vox sætte sig til rette i parlamentet - partiet står til mellem fire og fem sæder, Slutteligt står den kontroversielle tidligere katalanske separatistleder Carles Puigdemont til at blive valgt ind, Han er imidlertid efterlyst i Spanien og risikerer at blive anholdt, hvis han rejser til Spanien for at få det papirarbejde i orden, som er krævet for at kunne indtage sin plads i Europa-Parlamentet i Bruxelles..

I Østrig viser en exitpoll en fremgang til kansler Sebastian Kurz' konservative parti ÖVP på 7,5 procentpoint. 34,5 procent af vælgerne har ifølge exitpollen sat kryds ved ÖVP. På andenpladsen kommer Socialdemokraterne med 23,5 procent. Landet er midt i en indenrigspolitisk skandale, der har tvunget Sebastian Kurz' regering til at udskrive nyvalg og fået vicekansleren fra Frihedspartiet (FPÖ) til at gå af efter afslørende skjulte optagelser. FPÖ står til en tilbagegang på 2,2 procentpoint.

Den østrigske exitpoll er baseret på nike p 6000 black white 5200 vælgere med en statistisk usikkerhed på 2,5 procent, I Holland foretog den statslige tv-kanal NOS allerede fredag en exitpoll, Den hollandske prognose viser en fremgang til de proeuropæiske partier, Det hollandske arbejderparti PVDA står til en fremgang fra tre til fem mandater, Resultatet er værd at notere, da Frans Timmermans, der er Europa-Kommissionens næstformand, kommer fra PVDA, Samtidig er han de europæiske socialdemokraters bud på en ny formand for Europa-Kommissionen, En post, som Margrethe Vestager også har budt ind på..

I Grækenland har premierminister Alexis nike p 6000 black white Tsipras fra det venstreorienterede parti Syriza udskrevet nyvalg på baggrund af partiets ringe valg, hvor de er blevet overhalet af det konservative parti Nyt Demokrati, Kommunistpartiet samt det ekstremt højreorienterede parti Gyldent Daggry, der tidligere har glorificeret Adolf Hitler, står hver især til mellem fem og syv procent af stemmerne, og skal dermed gøre sig klar til at sende folk til Bruxelles, De næste lande, der ventes at have exitpoll-resultater klar, er Cypern, Irland og Malta..Seneste indlæg