Nike Outlet Herlev - Danmark Online Outlet

Nike Outlet Herlev - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Cambridge Analytica blev siden kendt for at have skaffet sig adgang til 50 millioner Facebook-profiler og brugt data herfra til at målrette politiske budskaber, De målrettede budskaber hjalp med at nike outlet herlev få Donald Trump valgt som præsident i USA, Præsidenten fyrede Steve Bannon som rådgiver i august 2017, og i januar 2018 mistede han jobbet hos Breitbart efter det blev offentligt kendt, at han havde kritiseret Donald Trumps søn, I bogen Fire and Fury citeres Steve Bannon for at have kaldt Donald Trump Jr, for "upatriotisk" og "forræderisk"..

Det fik Robert Mercers datter, Rebekah Mercer, der ejer en del af Breitbart, til at udsende en meddelelse, hvor hun skrev, at hun ikke støttede Steve Bannons "handlinger og udtalelser" - og så nike outlet herlev blev han fyret igen, Det ser dog ikke ud til, at han mangler penge, Værelserne på Browns Hotel i London starter ved 5.000 kroner pr, nat, Hvordan Steve Bannon finansierer sit eventyr i Europa er ikke helt gennemsigtigt, men han er selv temmelig velhavende, Ifølge magasinet Forbes var han i 2017 god for cirka 48 millioner dollars, Penge der til dels kommer fra Steve Bannons tid som investeringsrådgiver, hvor han i 1993 blev aflønnet med små andele i fem forskellige tv-serier..

En af serierne var komedien Seinfeld, der på verdensplan har indspillet over tre milliarder dollars - penge som Steve Bannon har fået en lille andel af, Desuden har den kinesisk fødte milliardær Miles Kwok været nævnt som en mulig donor, Hans hjem i New York er ifølge avisen The Guardian mere værd end hele Steve Bannons formue, og han kalder sig selv for Kinas svar på oprørslederen Che Guevara, Miles Kwok ønsker at vælte styret i Kina, og nike outlet herlev han håber på hjælp fra USA, siger han til avisen..

Lige nu er Steve Bannon dog mest aktiv i Europa. For eksempel deltog han i de nordiske mediedage i Bergen tidligere på måneden, og her lod han sig fotografere med Uwe Max Jensen, der er medlem af det højrenationale danske parti Stram Kurs. - Vi vil mødes med alle, der kan bidrage med noget positivt og inspiration. Han virker dygtig og arbejdsom, siger Uwe Max Jensen til TV 2. Oslo er ikke en by, man drikker sig skidefuld i. 136 norske kroner for en Leffe Blonde 33 cl., men så skænker bartenderen den også op i glasset for dig.

Han vil ikke udelukke, at der er grundlag for "noget mere" i fremtiden, - Rasmus Paludan (Partileder for Stram Kurs, red.) kan måske inspirere Steve Bannon, siger Uwe Max Jensen, Steve Bannon har dog allerede hentet inspiration andre steder, I Italien har han mødtes med den yderste højrefløj - blandt andet hos partiet Italiens Brødre, der har den fascistiske diktator Benito Mussolinis 51-årige barnebarn Caio Giulio Cesare Mussolini som medlem, Og Steve Bannon lægger ikke skjul på, at han er fascineret af Benito Mussolini, der stod last og brast med Adolf Hitlers Nazityskland, ind til nike outlet herlev han blev skudt af italienske partisaner og hængt op i fødderne på Piazzale Loreto i Milano 28, april 1945..

- Han var tydeligvis elsket af kvinderne. Han var en rigtig mand. Han havde al den virilitet. Han havde også en fantastisk sans for mode, ja, alt det med uniformerne. Jeg er fascineret af Mussolini, sagde Steve Bannon under et interview med magasinet Spectator i foråret 2018. Han vil dog ikke betegne sig selv som fascist. - Det er alt sammen noget teoretisk vrøvl. Jeg ved ikke. Populisme, fascisme - hvem går op idet? Det er en smædekampagne fra medierne mod populistbevægelsen, sagde Steve Bannon dengang til magasinet.

Men hvad er han så? Da Steve Bannon i 2016 skulle beskrive sin politiske ideologi til mediet The Daily Beast, nævnte han lederen af den russiske revolution Vladimir Lenin som et godt eksempel, - Lenins målsætning var at tilintetgøre staten, og det samme er min egen, Jeg vil nedbryde hele nike outlet herlev systemet og tilintetgøre landets elite, sagde Bannon dengang, Dengang handlede det om USA, men Steve Bannons mål er stadig at nedbryde systemet, Du er som en lille hamster, der bare løber rundt og rundt og rundt.

Det fortalte han under et arrangement hos ungdomsorganisationen for det højrenationale parti Italiens Brødre i efteråret 2018, Billedet herunder er en selfie af Steve Bannon og partiets leder, Giorgia Meloni, Selv om han personligt er stenrig, nike outlet herlev ønsker Steve Bannon et opgør med det etablerede pengesystem, sagde han ved mødet i Italien, - Regeringerne og Centralbankerne, der tilbyder gratis penge med negativ rente, har fanget alle i et gældshjul, Et kredithjul, Du er som en lille hamster, der bare løber rundt og rundt og rundt, sagde Steve Bannon til de unge italienere..Seneste indlæg