Nike Air Max 98 - Danmark Online Outlet

Nike Air Max 98 - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Først når alle stemmer er talt op, ved vi, hvem der skal pakke sammen i Bruxelles og vende snuden hjemad, Men allerede nu ved vi dog, at valget i hvert fald bliver et farvel til to danske stemmeslugere i parlamentet: Dansk Folkepartis Morten Messerschmidt og de konservatives Bendt Bendtsen genopstiller nemlig ikke, Morten Messerschmidt er den dansker, der har høstet flest personlige stemmer ved et EP-valg nogensinde, Faktisk er han at finde nike air max 98 hele to gange på en top fem over danske stemmeslugere ved Europa-Parlamentsvalg..

Rekorden nike air max 98 fik han ved valget i 2014, hvor 465.758 danskere satte kryds ud for Messerschmidt, Morten Messerschmidt vil fortsat kæmpe imod europæisk indflydelse - men nu vil han gøre det fra et sæde på Christiansborg, - Vi skal vikles så meget ud af EU som overhovedet muligt, Den kamp foregår lige så vel i Folketinget som i Europa-Parlamentet, har han sagt til TV 2, - Der er også hele udlændingepolikken, hvor jeg synes, der er behov for at få sat fokus på en langt strammere kurs, Der er også værdipolitikken, Der er så mange ting, jeg har lyst til at gribe fat i..

Bendt Bendtsen blev første gang valgt ind i Europa-Parlamentet i 2009 med 176.786 personlige stemmer, Hans farvel er mere definitivt, Den tidligere partiformand, minister og vicestatsminister forlader politik efter et årti i Europa-Parlamentet og i alt 30 år som aktiv i politik, - Nu nike air max 98 skal jeg have tid til at kigge på den nye generation, har han sagt til TV 2 Fyn med henvisning til sine fem børnebørn, Derudover har Bendt Bendtsen udsigt til posten som bestyrelsesformand i den grønne lobbyorganisation Synergi, og så starter han sit eget konsulentfirma til juni..

- Det skal konsultere små og mellemstore virksomheder i public affairs, blandt andet omkring grøn omstilling, har Bendt Bendtsen fortalt til Altinget. Det Konservative Folkeparti takkede Bendt Bendtsen for hans mange års tro tjeneste ved landsmødet i september. - Her i partiet kan man jo ikke sige Europa uden at sige Bendt Bendtsen, lød det fra de konservatives formand, Søren Pape Poulsen. Partierne kommer til at savne Bendtsen og Messerschmidt for andet end deres gode humør. Både de konservative og DF står til en markant tilbagegang uden de to profiler i front.

Konservative stiller med den mere ukendte Pernille Weiss, der ifølge meningsmålingerne er på vippen til overhovedet at komme ind, Det vil være første gang, der ikke er en konservativ i parlamentet, Dansk Folkeparti stiller med Peter Kofod som spidskandidat, Som folketingsmedlem og retsordfører er han noget mere kendt i den brede befolkning, Men nogen Messerschmidt er han ikke, - Morten Messerschmidt indrammede jo nike air max 98 EU-skepsissen, siger TV 2's politiske analytiker, Peter Lautrup-Larsen, der dog ikke tror, at han havde kunnet tangere sin egen rekord, hvis han havde genopstillet..

Spidskandidaterne er langt vigtigere ved Europa-Parlamentsvalget end ved folketingsvalget, forklarer han, for de kan høste stemmer i hele landet, modsat ved folketingsvalget, hvor man kun kan stemme på dem, der er opstillet i ens egen kreds. - Det er klart, så har det større betydning, om man har en stemmesluger i spidsen. Ikke at forklejne de øvrige politikere, men i betragtning af at Europa-Parlamenet ikke er det, man beskæftiger sig mediemæssigt mest med resten af tiden. Det er forholdsvis usynligt. Så man kender ikke de enkelte parlamentarikere lige så godt, som man kender de fleste folketingspolitikere, siger Peter Lautrup-Larsen.

Når danskerne på søndag stemmer til europaparlamentsvalget, så er det ikke kun en stemme på en dansk kandidat og et dansk parti, Det er også indirekte en stemme på en af de mindst otte grupper i Europa-Parlamentet, som medlemmerne fra hele EU fordeler sig i, Og det kan få praktisk betydning, hvilke nike air max 98 grupper der får danske repræsentanter, Faktisk så stor betydning, at en dansk fagbevægelse ganske usædvanligt har udtrykt håb om, at den konservative spidskandidat Pernille Weiss må få et godt valg, Alene af den grund, at fagbevægelsen frygter, at Danmark ikke bliver repræsenteret i parlamentets største og stærkeste gruppe, den konservative EPP..

- Det er helt afgørende, at der er danskere i de store grupper, for det er der, de store beslutninger træffes, Derfor vil det være ærgerligt, hvis vi mister vores stemme i den konservative gruppe, har Bente Sorgenfrey, næstformand i Fagbevægelsens Hovedorganisation (navnet nike air max 98 på den nye sammenslutning af LO og FTF), udtalt, S&D - Det progressive forbund af Socialdemokrater, EFA - De Grønne/Den Europæiske Fri Alliance, ALDE - Alliancen af Liberale og Demokrater, EPP - gruppen af konservative og kristelige demokrater, ECR - de europæiske konservative og reformister, ES - European Spring, GUE/NGL - Den Europæiske Venstrefløjs Gruppe/Nordiske Grønne Venstre..Seneste indlæg