Nike Air Jordan 1 Mid - Danmark Online Outlet

Nike Air Jordan 1 Mid - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Lone Olsen fik fat i sin mand, og de kørte de seks kilometer ned til Snøde i fuld fart, Synet, der ramte dem midt i byen på Snødevej, var skrækindjagende, Politiet havde afspærret området foran huset, og der holdt ambulancer og politibiler på tværs af vejen, Da de kom ud af bilen, blev de mødt af Finns far, Han advarede dem om, hvad der var sket, At Nanna og Finn var blevet skudt og dræbt af nike air jordan 1 mid Alexander, Trods advarslen banede Morten og Lone sig vej gennem afspærringen og fandt deres højgravide datter liggende livløs på maven i vejkanten, og hendes kæreste lidt længere inde i rabatten..

- Vores første tanke var: Hvor er Emma henne? Er der sket hende noget? Sidder hun og gemmer sig inde i huset, eller er hun løbet væk? Vi vidste jo ikke, om hun var nået at blive afleveret, og vi kunne ikke få noget svar fra betjentene, fortæller Morten Olsen, Hans nike air jordan 1 mid og Lones 20-årige datter, Maria, var i mellemtiden ankommet til stedet fra den modsatte retning, sydfra fra Rudkøbing, Så de skyndte sig at gå hende i møde for at skåne hende mest muligt for det grufulde scenarie, Betjentene stillede sig op og dannede en skærm foran de blodige kroppe..

I de næste par timer blev de tre siddende i bilen ved gerningsstedet, Lammede af sorg, Mens de prøvede at fatte det ubegribelige, at deres datter og søster var død, forsøgte de desperat at få svar på, hvor Emma var henne, Men det eneste, de fik oplyst af politiet, var, at barnebarnet var i god behold, og at Odense Politi havde arresteret Alexander, da han var på vej over Svendborgsundbroen til Fyn, Men hvad betød ”god nike air jordan 1 mid behold”? Og hvor var Emma henne? Morgenen efter havde familien på Langeland endnu ikke fået klar besked om, hvor barnebarnet befandt sig, og hvordan hun havde det..

Lone Olsen gik i desperation ned i den lokale brugs for at læse aviserne. Måske hun kunne få noget nyt at vide der. En af de faste medarbejdere, som havde kendt hende og familien i mange år, løb hen og slog armene trøstende om hende. Så fik tårerne frit løb. Op ad formiddagen fik hun og hendes mand besøg af et par betjente, der skulle foretage en afhøring. Betjentene fortalte, at den femårige pige straks efter anholdelsen aftenen før var blevet kørt hen til sin farmor og papfarfar i Svendborg – næsten 50 kilometer derfra. Her skulle deres barnebarn blive, indtil andet blev bestemt.

For Lone og Morten Olsen var det en helt uforståelig beslutning at fjerne Emma fra sine vante og trygge rammer, når hun netop havde været udsat for så traumatisk en oplevelse som at overvære sin mor og stedfar nike air jordan 1 mid blive dræbt, Og så var hun oven i købet blevet anbragt hos drabsmandens familie, - Vi mener ikke, der er taget hensyn til barnets tarv, Hele hendes netværk er på Langeland, Det er her, hun er vokset op, og det er jo også her, hun har gået i børnehave og skulle begynde i skole, siger Morten Olsen..

TV 2 har fået aktindsigt i Langeland kommunes journal om sagen, og her fremgår det, at kommunens social- og familiechef Charlotte Jensen valgte at lade Alexander Jensen beslutte, hvor hans datter skulle bo. Kort efter dobbeltdrabet besøgte hun ham i arresten, og hun skrev følgende om besøget: "Alexander ønsker, at hans datter skal vokse op hos hans mor". Der var dog kun tale om en midlertidig ordning i en kaotisk situation, lød det fra kommunen. Den endelige beslutning skulle træffes af statsforvaltningen.

Morten og Lone Olsen kæmpede for, at deres barnebarn skulle få lov at starte i skole sammen med sine kammerater i Snøde, som hun havde glædet sig til, Så de ansøgte straks om at få forældremyndigheden, så hun kunne bo hos dem, Først et par uger efter drabene så de Emma igen, Det var i forbindelse med bisættelsen, som skulle finde sted i Snøde Kirke, De havde på forhånd aftalt med den biologiske farfar, Levi Jensen, som også boede i Svendborg, at han skulle tage Emma med til Langeland, så hun kunne se kisterne, inden selve ceremonien gik i gang, For der nike air jordan 1 mid ville komme flere hundreder mennesker i kirken, og at det ville blive for voldsomt for hende..

- Vi vidste jo ikke, nike air jordan 1 mid hvordan hun havde det indeni, og det var rigtig svært, Men bare det at se hende og kramme hende betød meget, lyder det fra morfaren, Den lille pige fik lov til at lave sin egen private ceremoni, hvor hun lagde små blomsterbuketter og tegninger på kisterne, Også til sin ufødte lillebror, som skulle have heddet Charlie, Efter den officielle bisættelsesceremoni blev de to kister anbragt side om side i den samme rustvogn, og da den kørte fra kirken, lød Nannas og Emmas yndlingssang ’Tusind farver’ af Rasmus Seebach i højttalerne..Seneste indlæg