Nike Air Force 1 Beige - Danmark Online Outlet

Nike Air Force 1 Beige - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Hvis du er den sidste turisttype følger her tre aktiviteter, du som minimum bør få krydset af, mens du er på Gran Canaria, Artiklen fortsætter efter listen, Fra byen Agaete kan du meget passende tage en færge til Tenerife, Santa Cruz (en enkeltbillet koster 300 kroner, red.). Og det bliver også næste destination, vi dækker, Selvom Tenerife er den næstmest besøgte ø, er den indbygger- og arealmæssigt den nike air force 1 beige største, Øens store turisttrækplaster er Playa de las Américas, Byen sprudler af liv om dagen, hvor især strand- og vandsportsaktiviteter fylder en del, Og når solen slukker, tænder neonlysene..

På den én kilometer lange strækning Verónicas Strip i centrum kæmper natklubber, cabaret-steder og barer om de tørstige turisters opmærksomhed, Hver eneste nat vågner et pulserende festliv, der summer til den lyse morgen. Men Tenerife er mere end stripbarer, buckets med lange sugerør og tømmermænd, For du skal ikke langt væk for at finde nike air force 1 beige den diametrale modsætning til Verónicas Strip, En køretur på 1 time og 20 minutter fører dig til rendyrket idyl i La Orotava-dalen, Dalen, Las Cañadas del Teide, starter ved foden af den 3.718 meter høje Teide-vulkan og går hele vejen ud til Atlanterhavet..

Om natten kan du fra samme kraterområde se en stjernebesat himmel i to kilometers højde, der er uforstyrret af byens lysforurening, Stedet kaldes sjovt nok Starlight, Det er imidlertid ikke nike air force 1 beige kun himmelhvælvingen, der ofte får besøg af stjerner, Det sker nemlig med jævne mellemrum, at Hollywood-stjerner optager scener på øen, Og med god grund, Det golde, kuperede månelignende landskab omkring Teide ligner noget fra en film, Selv samme landskab kan også skabe rammerne for en romantisk aften..

Tip fra en lokal: - Der arrangeres ture for 50 euro til et observatorium ved Teide, hvorfra der både er mulighed for at se stjerner og solnedgang og få lokal aftensmad. Det er en romantisk aftentur, så den er ikke oplagt med små børn, siger engelsklærer og sekretær fra Santa Cruz Sophie Emby. Teide har ikke været i udbrud siden 1909, men der er stadig tydelige spor af lavarender og magmasten, som blev slynget op i luften for over hundrede år siden. Kilde: Culturetrip.com. Det er svært at være på ferie en uge på Tenerife uden at overvære et karneval, et optog eller en festival.

Tip fra en lokal: - Jeg vil tro, at der er 100 byfester på Tenerife om året, Jo større by, jo større fest, Det foregår typisk med folkedansere, lokal mad og fest i telte, Du kan altid spørge på en af de lokale caféer, Dem nike air force 1 beige fra området ved, hvornår næste fest afholdes, siger Sophie Emby, Sophie Emby understreger, at fest ofte er lig med helligdag, Det betyder, at mange forretninger er lukket, Ligeledes vil butikker været lukket om mandagen, hvis der har været fest om søndagen, Ét af de mange optog er Børnenes Karneval, Det nåede forfatter og psykoterapeut Cachina Mette Glargaard at fange fra en altan i det sydlige Tenerife, Los Christianos, hvor hun bor til dagligt..

De fleste børnefamilier, som har været på Tenerife, har formentlig også lagt vejen forbi Loro Parque. Den enorme dyrepark i Puerto de la Cruz, der i starten kun havde papegøjer, har i dag også søløver, pingviner, et kæmpe akvarium, gorillaer, hvide tigre og shows med delfiner og spækhuggere. Det er også disse aqua-shows, som nogle gange har bragt Loro Parque i vælten, da kritikere mener, at delfinerne og spækhuggerne mistrives. Det lader dog ikke til at påvirke de besøgende. Loro Parque er nemlig den bedste zoologiske have i Europa, ifølge Tripadvisor.

Hvis du ligesom kritikerne ikke støtter op om havdyr i vandbassiner, kan du overveje selv at hoppe i, For ikke langt derfra ligger Siam Parque. Her finder du vandrutsjebaner i alle størrelser og afskygninger, Vandparken er 46 hektar - svarende til lige godt 65 fodboldbaner, Vandparkens overordnede tema er Thailand, hvilket let ses i form af de thailandske huse og Buddha-statuer, Basílica de Nuestra Señora de la Candelaria har stor nike air force 1 beige betydning for de spanske katolikker og er den største katolske helligdom på De Kanariske Øer..

I løbet af et år besøges den hvide og sandfarvede kirke på Plaza de la Patrona de Canarias af hundredetusindvis af turister og pilgrimme, I selve kirken kan der være 5000 mennesker på én gang, Og en times kørsel i bil derfra ligger Pirámides de Güimar, nike air force 1 beige De seks pyramider menes at stamme fra år 1200 før Kristi fødsel, Og selvom de rektangulære trappeformede bygninger i lavasten har stået der længe, var det den norske eventyrer og etnograf Thor Heyerdahl, som for alvor satte dem på verdenskortet..Seneste indlæg