Jordans Retro - Danmark Online Outlet

Jordans Retro - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Selvom videoen er spækket med kække bemærkninger og garanteret har givet anledning til et par grin hos de mennesker, der har set den, har den et klart budskab, Midt i videoen skifter Frank Hvam fra satire til ramme alvor, - Jeg sidder og ser partilederrunde til folketingsvalget, Det er utrolig underholdende, men der jordans retro er også et andet valg, Det er kedeligere, men meget vigtigere, Det er EU-valget den 26, maj, siger Frank Hvam, mens hans stirrer ind i kameraet og fortsætter: - Hvis du har haft den mindste klimabekymring på noget tidspunkt i dit liv, skal du stemme til EU-valget, Det er der, de store beslutninger bliver taget..

Grunden til videoens succes er ifølge Troels Runge, at Frank Hvam formår at skabe opmærksomhed om valget uden at pege fingre ad nogen, Anderledes var det, da Folketinget forsøgte sig med en video om Europaparlamentsvalget i 2014, Her så man en karakter med navnet "Voteman" (Stemmemand, red.), der blandt andet med vold forsøgte at få unge mennesker i stemmeboksen, - Det jordans retro var en katastrofe, siger Troels Runge, - Det var meningen, at den skulle ramme de unge, men den ramte ingen unge, Det gør Frank Hvam til sammenligning meget, meget bedre..

Se eller gense den "katastrofale" video fra det seneste jordans retro Europaparlamentsvalg her: Frank Hvams videoe blev delt samme dag, som hjemmesiden Stemogbestem.eu blev lanceret, Et frivilligt initiativ, der er sat i søen af den tidligere EU-parlamentariker Jens-Peter Bonde og professor Uffe Østergård, som er ekspert i europæisk historie, Formålet er at få flere til stemmeurnerne den 26, maj, end de blot 56 procent der stemte ved det seneste Europaparlamentsvalg i 2014, På hjemmesiden ses 130 kendte, danske ansigter, Blandt andre skuespillerinden Ghita Nørby, bloggeren Mascha Vang og Frank Hvam, Alle har de hver deres argument for, hvorfor alle bør stemme ved det kommende EU-valg..

- EU bliver ikke sjovere af, at vi bliver hjemme. Lad os stemme og bestemme, står der skrevet ud for Frank Hvam på hjemmesiden. I videoen er opfordringen nærmere blevet til en vittig trussel: - Hvis ikke du gør det, så vil jeg tvinge dig til at æde en plastikpose, der er blevet fundet i maven på en delfin.

Kim Nannestad er indehaver af forretningen RC Kongen i Søndersø på Fyn, som blandt andet handler med fjernstyrede biler, droner og modeltog, 24, maj sidste år havde han tyveri, hvor en gruppe personer stjal seks droner fra lageret, mens to andre distraherede personalet, De stjal produkter for i alt 31.570 kroner - mange penge for jordans retro den lille butik, - Jeg var rystet, Jeg var gal og hidsig, og jeg tænkte, dem skal vi sgu have fanget, fortæller Kim Nannested, Heldigvis var der overvågning i butikken, som fangede hele forløbet: Hvordan der først ankom en bil med fem mænd, der gik rundt i butikken og talte med personalet, Hvordan der godt 20 minutter senere ankom endnu en bil med tre mænd, som også gik ind i butikken, Hvordan nogle af de i alt otte personer blev i butikken for at distrahere personalet, mens resten sneg sig ind på varelageret og stoppede dronerne ind under jakkerne..

Kameraerne fik skarpe, vellignende billeder af gerningsmændene. Kim Nannestad lagde videoen op på sin Facebook-side, og bare 20 minutter senere havde flere henvendt sig. De kunne kende gerningsmændene fra det kriminelle miljø i Odense-bydelen Vollsmose. - Vi fik at vide, at den ene kunne være den og den anden den og den tredje den. Både på telefon og på mail. Så jeg regnede da med, at politiet kunne klare det på en dags arbejde, siger han. Kim Nannestad anmeldte sagen til Fyns Politi og sendte videobillederne og tips fra Facebook med, så han forventede, at det ville være en hurtig efterforskning for politiet.

Det tyder på, at man slet ikke har gjort noget ved det Sådan skulle det dog ikke gå, Et halvt år efter tyveriet, 8, november 2018, fik Kim Nannestad et brev fra politiet, som meddelte ham, at efterforskningen blev standset, Politiet mente ikke, at de kunne identificere gerningsmændene, I et brev til Kim Nannestad skrev de: - Efterforskningen i sagen jordans retro har ikke resulteret i spor, vidneforklaringer eller andre beviser, der kan føre til identifikation af gerningsmanden, Da Kim Nannestad læste brevet, blev han dybt frustreret..

- Jeg håbede da på, at politiet ville gøre noget ved det og tage vores henvendelse seriøst, Det er det mindste, man kan forlange, siger han, TV 2 har efterprøvet politiets påstand jordans retro i brevet, I mange af henvendelserne til butikken fremgik det, at gerningsmændene kom fra Odense-bydelen Vollsmose, Derfor tog TV 2 til Vollsmose for at se, om det var muligt at finde frem til nogle af dem, Mange personer ville ikke udtale sig til kameraet, men da det blev slukket, kom tungerne på gled, I løbet af en time fandt TV 2 15 beboere, som uafhængigt af hinanden kunne identificere en eller flere af gerningsmændene ud fra overvågningsbillederne..Seneste indlæg