Jordans Danmark - Danmark Online Outlet

Jordans Danmark - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Sydney indfører vandrestriktioner for første gang i ti år efter en slem tørke, Vandreserverne har nået et alarmerende punkt efter længere tids tørke, og derfor skal borgerne i Australiens største by spare på vandet fra 1, juni, Restriktionerne gælder også indbyggere i Blue Mountains og Illawarra-regionen, Det skriver avisen The Sydney Morning Herald, Indbyggerne i disse områder bruger op mod 11 milliarder liter vand på en uge, Det skriver avisen The Guardian, Restriktionerne går på, at man ikke må vande sin have mellem klokken jordans danmark 10.00 og 16.00, Det skyldes, at vandet fordamper mere i den tid..

Derudover bliver sprinklere og vandingssystemer gjort ulovlige, Overholder man ikke restriktionerne, risikerer man en bøde på 220 australske dollar, svarende til 1017 kroner, Virksomheder kan få bøder på 2500 kroner, Derudover bliver veje, jordans danmark kørebaner og andre hårde overflader rengjort sjældnere end hidtil, mens husejere, der ønsker at fylde en ny eller renoveret pool med plads til mere end 10.000 liter vand, skal have tilladelse til dette, Vandminister Melinda Pavey siger, at det er "vitalt, at vi hurtigt tager ansvar"..

Den australske delstat New South Wales har været plaget af tørke siden 2017, Delstaten er dobbelt så stor som Tyskland og den mest folkerige af Australiens stater, Vandstanden i reserverne er i de jordans danmark seneste to år faldet hurtigere end ved "The Millennium Drought" i 00'erne, der var en af de værste tørkeperioder i Australiens historie, Det har blot regnet 25,8 millimeter siden starten af april i Sydney, Det er det mindste nedbør, der er målt i byen i perioden fra maj til april siden år 1888..

I Japan er mindst 18 personer - blandt dem 16 skolepiger - blevet stukket ned under et knivangreb ved et busstoppested i en by syd for Tokyo. Angrebet har kostet en 12-årig skolepige og en 39-årig mand livet. Derudover meldes gerningsmanden omkommet. Det oplyser politiet ifølge det statslige japanske medie NHK. De stod alle og ventede på bussen tirsdag morgen lokal tid i byen Kawasaki, da en mand bevæbnet med en kniv i hver hånd gik til angreb og råbte "jeg dræber jer". Angrebet er sket tirsdag morgen lokal tid i byen Kawasaki syd for hovedstaden, Tokyo.

- En mand har stukket dem med kniv, siger Dai Nagase, der er talsmand for brandmyndighederne i Kawasaki ifølge nyhedsbureauet AFP, En buschauffør har jordans danmark ifølge NHK forklaret, at gerningsmanden kom gående mod menneskemængden og bevidst gik efter børnene, De sårede er ifølge myndighederne bragt til et nærliggende hospital, En talsmand fra et lokalt hospital oplyser, at hospitalet behandler fem personer, der blev såret i angrebet, Fire af dem er alvorligt såret, Der er tale om "en mand og tre seksårige piger", fortæller talsmanden..

Den formodede gerningsmand er ifølge politiet en lokal mand fra Kawasaki, der er mellem 40 og 50 år gammel, skriver NHK. Politiet siger, han er blevet set med en kniv i hver hånd under angrebet. To knive er blevet fundet på gerningsstedet. Manden var slemt tilskadekommen efter at have stukket sig selv i skulderen og i nakken, da han blev anholdt på stedet. Han døde senere af sine kvæstelser. Angrebet er ifølge en række lokale medier sket ved en park i nærheden af en togstation syd for Tokyo.

Billeder fra stedet viser talrige politibiler, ambulancer og brandbiler, Der er desuden opsat et telt, hvorfra der ydes medicinsk hjælp til de sårede, Japan har en af de laveste kriminalitetsrater i verden, men der har sporadisk været episoder, som har rystet landet, I 2001 dræbte en mand otte børn og sårede yderligere 13 børn i et knivangreb på jordans danmark en skole i byen Osaka, Angrebet førte til øget sikkerhed på skoler landet over, Syv år senere kørte en mand i en lastbil ind i en menneskemængde på et fortov i Tokyo, hvilket dræbte tre, Han stak efterfølgende yderligere fire personer ned, som mistede livet..

Antallet af fængselsbetjente er faldet syv år jordans danmark i træk, og i dag mangler der ifølge Fængselsforbundet mindst 500 fængselsbetjente, Det skriver forbundets medlemsblad, Fængselsfunktionæren, Ifølge bladet krævede 4000 indsatte for få år siden et opsynspersonale på 2650, I dag skal 2150 fængselsbetjente klare det samme antal indsatte, - Det er ganske simpelt uholdbart, Jeg er med på, at det tager tid at tilpasse sig ændringer i fangetallet, men det er fuldstændig uacceptabelt, at det tager så lang tid, siger formanden for Fængselsforbundet, Bo Yde Sørensen, til Fængselsfunktionæren..Seneste indlæg