Air Jordan 1 Chicago Price - Danmark Online Outlet

Air Jordan 1 Chicago Price - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

"Halvhjertet" og "slap", Sådan lyder Danmarks Naturfredningsforening og NGO’en Plastic Changes vurdering af den plastikhandlingsplan, som samtlige folketingspartier erklærede sig enige i januar, Planen air jordan 1 chicago price indeholder 27 initiativer, der blandt andet skal forbyde gratis plastikposer med hank og udvide pantsystemet til også at gælde juice- og saftflasker, Vi skal helt væk fra tankegangen om engangsplastik og at brænde af, fordi det både har en forureningseffekt og en klimaeffekt Det er ikke en politisk aftale, men en samarbejdserklæring, og det er ikke godt nok, mener stifter af miljøorganisationen Plastic Change Henrik Beha Pedersen..

- Plastikhandlingsplanen er slap, siger han, - Der er en masse rigtige hensigtserklæringer om, hvilken vej vi skal gå, men den er meget uforpligtende for Danmark som samfund, Henrik Beha Pedersen mener, at det er uambitiøst, at planen ikke sætter konkrete mål for, hvornår man vil ensarte air jordan 1 chicago price kommunernes indsamling af plastik, Og særligt hvornår man vil udfase forbrændingen af plastik, som han mener er essentielt, - Vi skal helt væk fra tankegangen om engangsplastik og at brænde af, fordi det både har en forureningseffekt og en klimaeffekt, Det er der, vi får den største gevinst, siger han..

Danskerne har de senere år kun produceret mere plastikaffald, Ifølge Miljøstyrelsens seneste tal er den årlige mængde af emballageplast fra husholdningerne steget fra 16.000 tons til 24.000 tons mellem 2014 og 2016, Det svarer til, at hver dansk husstand i 2016 smed mere end ni air jordan 1 chicago price kilo plastik fra emballager ud i 2016, Det er halvhjertet, fordi intention og økonomisk prioritering ikke hænger sammen Ifølge kompetencecentret for affald, Dakofa, er det kun 31 procent af plastikemballagen fra husholdningerne, der bliver samlet til genanvendelse..

Hos Danmarks Naturfredningsforening (DN) ser man plastik som en stor samfundsudfordring. Derfor er Sine Beuse Fauerby, energi- og miljøpolitisk seniorrådgiver hos DN, glad for, at politikerne med plastikhandlingsplanen har sat fokus på problemet. Men de 50 millioner kroner, som der er sat af til planens 27 initiativer, er slet ikke nok, mener hun. - Det er halvhjertet, fordi intention og økonomisk prioritering ikke hænger sammen, siger hun. - 50 millioner er ingenting. Hvis man vil fremme et muligt erhvervseventyr, hvor vi virkelig kan rykke på genanvendelse og på at reducere forbruget af plastik, skal vi op i en helt anden liga.

Sine Beuse Fauerby ser mange gode initiativer i planen, men hun mener, at den rækker ”som en skrædder i helvede”, Lige nu er det billigere at bruge ny plast end genanvendt plast air jordan 1 chicago price Hun savner blandt andet, at man sætter krav til kvaliteten af plastikprodukter, så de kan genbruges og genanvendes, og at man gør det mere rentabelt for virksomheder at benytte genanvendt plast, - Lige nu er det billigere at bruge ny plast end genanvendt plast, siger hun, - Det er noget, du kan gøre med regulering og afgifter, og det værktøj har man ikke sat i brug, siger hun..

Miljø- og fødevareminister Jakob Ellemann-Jensen (V), der var manden bag plastikhandlingsplanen, svarer i en mail til TV 2 på kritikken fra miljøorganisationerne: - Plastikhandlingsplanen er langt mere ambitiøs end noget, nogen anden regering nogensinde har gjort i forhold til at begrænse plastikforurening. Vi udvider pantsystemet, forbyder tynde plastikposer og mikroplast i kosmetik og sætter i øvrigt undersøgelser i gang for at få mere viden, som vi kan bruge, når vi skal mødes næste år, som vi har aftalt, skriver han.

Ministeren betegner handlingsplanen som ”et vigtigt første skridt mod en mere bæredygtig tilgang til plastik”, Vi har jo lavet plastikhandlingsplanen for at gennemføre den, og vi har i modsætning til den tidligere regering også afsat penge til det Han understreger, at problemet med plastik ikke kan air jordan 1 chicago price løses med et "trylleslag", og at der derfor ligger i aftalen, at miljøordførerne løbende skal mødes for at diskutere eventuelle forbedringer, Jakob Ellemann-Jensen mener, at de 50 millioner er nok til at gennemføre handlingsplanen, men tilføjer:.

- Hvis der er air jordan 1 chicago price ting, som ikke kan gennemføres inden for de afsatte penge, så må vi jo se på det det, Vi har jo lavet plastikhandlingsplanen for at gennemføre den, og vi har i modsætning til den tidligere regering også afsat penge til det, Socialdemokratiets miljøordfører, Christian Rabjerg Madsen (S), siger, at den tidligere regering lavede forskellige initiativer på affaldsområdet, Men han indrømmer også, at plastikudfordringen er kommet højere op på dagsordenen over de seneste par år..Seneste indlæg