Adidas Sko Tilbud - Danmark Online Outlet

Adidas Sko Tilbud - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Hvis russiske kampfly begynder at krænke grønlandsk luftrum, må Danmark udstationere jagerfly på baser i Grønland, Sådan lyder det fra forsvarsminister Claus Hjort Frederiksen (V), Det skriver Berlingske, Dele af Grønland kan inden længe være inden for rækkevidde af russiske fly, De vil uhindret kunne krænke grønlandsk luftrum, Det skyldes, at Danmark ikke har adidas sko tilbud et beredskab til at afvise russiske fly i Grønland, - Vi kan jo ikke tolerere krænkelser af det danske territories luftrum, Vi er nødt til at hævde vores suverænitet, ligesom vi er nødt til det over Danmark og Østersøen, når vi oplever russiske krænkelser..

- Vi skal agere på ganske samme måde i Grønland, siger Claus Hjort Frederiksen til Berlingske, Rusland opfører i øjeblikket baser i Arktis, Landet har planer om at udstationere tankfly til luftoptankning og kampfly på Nagurskoye-øen, Den ligger øst adidas sko tilbud for Svalbard - omkring 1000 kilometer fra Grønland, Dermed vil Rusland inden længe være i stand til at nå det nordøstlige Grønland og Thulebasen med jagerfly, Ifølge Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) føler Rusland sig truet af vestlige aktiviteter i Arktis..

Det gælder ikke mindst af amerikanske planer om at investere massivt i grønlandske lufthavne, adidas sko tilbud Det fremgår af FE's seneste risikovurdering, Hvis Forsvaret skal have et beredskab i Grønland, der kan afvise russiske fly, bliver det dyrt, Forsvaret råder ikke jagerfly til afvisningsberedskab i Grønland, Derudover har det ikke et luftoperationscenter til ledelse af et afvisningsberedskab eller det fornødne kommunikationssystem, Rusland har tidligere krænket dansk luftrum, Siden 2013 har danske F-16-fly således været på vingerne 184 gange, efter at russiske fly uden tilladelse er fløjet ind i dansk luftrum..

De færreste går nok rundt med et udprint af en fire år gammel økonomisk redegørelse i deres jakke. Men det gjorde Lars Løkke Rasmussen, der havde papiret klar i inderlommen, da han mødte Mette Frederiksen i Odense søndag aften til den første debat i valgkampen mellem de to. Under en diskussion om økonomien i Danmark, da Løkke i 2015 overtog magten fra socialdemokraterne lød det pludselig fra venstreformanden. - Økonomisk redegørelse, maj 2015, side 136, sagde han og trak et papir frem fra inderlommen.

- Det var det sidste papir, den sidste regering lavede, Der skrev de, at der kommer et underskud på 50,3 milliarder kroner i 2016, Og man leder altså landet fra det tidspunkt, man overtog det, Og derfor sagde jeg: Vi er nødt til at stramme op på nogle ting, sagde Løkke, Præcist samtidig blev papiret delt adidas sko tilbud på sociale medier af blandt andre Venstres næstformand Kristian Jensen, Mette Frederiksen kaldte påstanden om Danmarks økonomi i 2015 fra Løkke for »helt vildt«, - Det er noget vrøvl, dét, du siger, Lars, sagde Mette Frederiksen..

- Er det vrøvl? spurgte Løkke. - Du har påstået, at der var et kæmpe underskud. Der var ikke et underskud. Du overtog en økonomi, der havde det godt - og det er jo dejligt for os alle sammen, sagde Mette Frederiksen. Herefter brød studievært Cecilie Beck ind: - Lige det her kan godt blive svært og stå og afklare nu og her, og jeg ved, at der er økonomer, der er uenige i din udlægning… Her trak Løkke så endnu engang papiret frem og gav det til Cecilie Beck. - Du kan jo se papiret her, sagde han.

- Men det er jo en prognose, sagde Cecilie Beck og tilføjede, at TV 2 nu sætter husets adidas sko tilbud hold af journalister til at faktatjekke påstanden, - Og så kommer der, lover jeg, et godt svar i morgen, sagde Cecilie Beck, Efter et bifald fra publikum fortsatte Løkke med at diskutere prognosens sandhed og betydning, - Man kan godt stå og pjatte med de der ting, på den der måde, sagde Løkke, - Det er dødeligt alvor, vi sætter vores faktatjek på det, sagde Cecilie Beck, - Ja, og det er også fint, sagde Løkke..

Det er bestemt ikke første gang, at små papirsedler, udprint og sågar breve er blevet brugt i politiske debatter i Danmark, Da Løkke i juni 2015 var adidas sko tilbud i debat med daværende statsminister Helle Thorning-Schmidt trak han også et brev ud af inderlommen og gav det til Thorning, Det skete, efter at Thorning selv havde sendt et brev rundt til halvanden million danskere om Venstres politik, - Jeg har også et brev til dig her i aften, Men det er ikke fyldt med løgne og falske påstande, Det er simpelthen bare et brev, som fortæller sandheden om Venstres politik, sagde Løkke dengang i juni 2015..Seneste indlæg