Adidas Originals - Danmark Online Outlet

Adidas Originals - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Stederne vurderes efter EU’s badevandsdirektiver, som tester for fækale bakterier i vandet – altså bakterier, der findes i adidas originals tarmen hos dyr og mennesker, Og der er god grund til at holde øje med netop det, lyder det fra Det Europæiske Miljøagentur i en pressemeddelelse: - Man kan blive syg, hvis man bader ved strande eller i søer, hvor vandet indeholder tarmbakterier, De største syndere til forureningen er spildevand og vand fra landbrugsarealer, Udfordringerne er derfor større under store regnskyl, hvor det beskidte vand kan blive skyllet ud i søer, åer og have..

Hvordan kvaliteten af vandet ser ud, holder kommunerne selv øje med gennem regelmæssige prøver og analyser, Kommunale medarbejdere har derfor gennem længere tid kendt til problemområderne fra rapporten, der blev målt i 2018, På trods af det frarådes det stadig at kaste sig i bølgen blå flere steder i landet, Et af de steder med dårlig vandkvalitet er Skuldbøl strand i Ringkøbing-Skjern kommune, Her skyldes problemet ifølge TV MIDTVEST et nærtliggende rensningsanlæg, Kommunen har været bekendt med problemet i omkring to år, og selvom udfordringerne ikke er løst, arbejdes der på at komme dem til livs, lyder det fra formand for Teknik- og Miljøudvalget for Socialdemokratiet i kommunen, adidas originals John G, Christensen..

- Jeg synes det er ærgerligt, men jeg ved, at der bliver gjort en fantastisk stor indsats, siger han til TV MIDTVEST, Alt efter adidas originals hvor højt indholdet af de fækale bakterier er, klassificeres vandkvaliteten som "udmærket", "god", "tilfredsstillende" eller "ringe", De forskellige badevandsprofiler kan findes på kommunernes hjemmeside, Og hvis analyserne blinker rødt, har de enkelte kommuner ansvaret for at afhjælpe forureningen eller at advare de badeglade borgere, På kortet kan du se de 14 steder, hvor vandkvaliteten ifølge EU’s rapport er ’ringe’, Derudover kan du gå på opdagelse i, hvordan kvaliteten har været i områderne de sidste ti år..

Iran melder nu ud, at landet måske vil berige uran op til 20 procent, hvilket er godt på vej mod en berigelse, der kan bruges i atomvåben. Det siger en talsmand for Irans Atomenergikommission, Behrouz Kamalvandi, på iransk stats-TV. Det skriver Reuters. Talsmanden siger samtidig, at landets lagre af lavtberiget uran allerede i denne måned vil overskride de grænser, der er sat op i atomaftalen med det internationale samfund. - Vi har firedoblet graden af berigelse og har endda øget det endnu mere i den seneste tid, så om 10 dage passerer vi grænsen på 300 kilo, sagde Behrouz Kamalvandi på iransk TV.

Atomaftalen er indgået mellem Iran, de fem permanente medlemmer af FN's Sikkerhedsråd, EU og Tyskland, Iran forpligter sig til atbegrænse adidas originals landets atomprogram til civil brug, Til gengæld harIran fået adgang til de omkring 100 milliarder dollars, som var indefrosset i banker i udlandet, Den amerikanske præsident skal jævnligt bekræfte, at Iran overholder vilkårene i aftalen, Hvis aftalen bliver brudt, bliver sanktionerne genindført, Han understregede dog, at det stadig ikke var for sent at redde den atomaftale, som Iran i 2015 indgik med USA, Storbritannien, Frankrig, Tyskland, Kina og Rusland..

Men så skal Europa hjælpe Iran med at klare sig under de skrappe amerikanske sanktioner. - Det kræver handling, ikke mere snak, sagde talsmanden. Det er ikke tilfældigt, at iranerne nu appellerer til Europa, siger TV 2’s Mellemøstkorrespondent Steffen Jensen: - Iranerne siger med en vis ret, at atomaftalen allerede er blevet brudt. Den er officielt blevet opsagt af USA, som har genindført sanktioner. Så har EU forsøgt at holde aftalen i live. Men nu siger iranerne, at fordi de amerikanske sanktioner også rammer europæiske banker og virksomheder, der handler med Iran, så er EU faktisk også begyndt at være med i sanktionerne, og det rammer den iranske økonomi hårdt, siger Steffen Jensen.

- Nu vil iranerne formentlig tvinge europæerne ind i en forhandling om, adidas originals at de skal få nogle bedre betingelser til gengæld for at fortsætte atomaftalen, siger han, Atomaftalen skulle forhindre Iran i at udvikle atomvåben, men samtidig gøre landet i stand til at fortsætte et internationalt kontrolleret civilt atomprogram, Sidste år trådte USA ud af aftalen, fordi amerikanerne mente, at den var for slap overfor Iran, De øvrige medunderskrivere af aftalen har fastholdt aftalen med Iran, men har ikke afgørende udfordret de amerikanske sanktioner mod Iran..

Sanktionerne har ramt Iran hårdt, og landets vigtige olieeksport er faldet til omkring en femtedel af det tidligere niveau, Samtidigt er striden mellem Iran og USA skærpet på flere fronter, I Yemen støtter Iran den ene part i borgerkrigen, mens USA regionale allierede Saudi-Arabien støtter den anden, I Syrien støtter Iran den siddende præsident Assad, mens USA og Vesten har støttet dele af oprørerne, Og i Hormutz-strædet og Oman-bugten ved Irans kyst, som en stor del af verdens søtransport adidas originals af olie passerer, har der i de den seneste måned været to angreb på olietankere – angreb, som USA har givet Iran skylden for, men som Iran afviser at have noget med at gøre..Seneste indlæg