Adidas Leggings Børn - Danmark Online Outlet

Adidas Leggings Børn - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

- Jeg følte, at jeg havde mistet mig selv fuldstændig, og at der ikke var noget tilbage af mig, Alle lag af mine identiteter var skraldet af, Jeg var nulstillet, siger hun, Ifølge Julie Ugleholdt var det den komplicerede fødsel, der satte gang i den negative spiral, Det var en traumatiserende oplevelse, - Jeg troede, hun ville dø - at vi ville miste hende, inden hun kom ud, og bagefter havde jeg det også virkelig svært, For jeg tænkte hele tiden på, hvad der var sket, hvis jeg ikke havde fået adidas leggings børn det kejsersnit, Hun kunne have været død, Jeg blev besat af det og kunne ikke slippe den tanke, husker Julie Ugleholdt..

Da familien kom hjem, snakkede alle omkring hende om, hvor sød og fin adidas leggings børn hendes lille datter, Charlie, var, men selv følte hun ingenting, Og efter nogle uger med kolik knækkede filmen, Efter ugers konstant trøsten og babygråd fik Julie Ugleholdt diagnosticeret en fødselsdepression, og selvmordtankerne begyndte at melde sig, - Lige pludselig græd jeg hver dag, uden at jeg vidste, hvorfor jeg reagerede så voldsomt. Jeg tænkte dårlige tanker om mig selv, jeg følte, at jeg ikke var god nok, og jeg jeg isolerede mig selv, I perioder var jeg ikke uden for en dør i tre uger, fortæller Julie Ugleholdt..

Det var her, hun besluttede sig for at prøve svampene, lyder det, Se indslaget, hvor Julie Ugleholdt fortæller om sin utraditionelle selvmedicinering, i 'Go' aften Danmark' på TV 2 PLAY Kilde: Sundhed.dk Ifølge sundhedsportalen sundhed.dk adidas leggings børn er fødselsdepressioner relativt hyppigt forekommende i Danmark, Det anslås, at det rammer omkring seks procent af alle fødende, og afhængig af sværhedsgradheden behandles den med øjeblikkelig psykiatrisk hjælp i form af samtaleterapi og eventuelt antidepressiv medicin..

Julie Ugleholdt vidste godt selv, at hun havde brug for medicin for at få det bedre, men hun var ikke parat til at tage antidepressiv medicin, lyder det. - Der var mange, der fortalte mig, at symptomerne blev forværret i op til seks uger, og jeg kunne slet ikke overskue, at jeg skulle have endnu flere selvmordstanker i så lang tid. For jeg var i forvejen bange for, hvad jeg ville gøre ved mig selv, forklarer hun. Derfor valgte den 31-årige mor at ty til de ulovlige psykedeliske svampe.

Hun tog dem hver tredje dag i små doser i sin morgenkaffe i adidas leggings børn selskab med sin mand, Og ifølge den unge mor virkede det, - Svampene gjorde, at de negative tanker begyndte at dæmpe sig, så jeg ikke hele tiden forestillede mig, at jeg var en dårlig mor, og at den eneste udvej var, at jeg skulle dø, lyder det fra Julie Ugleholdt i ' Go' aften Danmark ', Selvmedicineringen gjorde hende gladere og gav hende overskuddet til at gøre ting, der gjorde hende godt - såsom at dyrke yoga, meditation og en sundere kost..

- Første gang var jeg nervøs for at miste selvkontrollen, men de fordomme blev skudt til jorden, for jeg blev ikke skæv eller høj. Jeg tog svampene i så lille en dosis, at det var nok til at hjælpe, og det gjorde, at jeg følte mig gladere. - Jeg begyndte at mærke den moderkærlighed, som jeg ikke rigtig havde haft, og jeg kunne tage min datter ind, nyde hende og være sammen med hende, siger Julie Ugleholdt. Efter tre måneder stoppede hun med at bruge svampene. Fordi behovet ikke længere var der, lyder det.

Det kan måske lyde fristende, men hvis man overvejer adidas leggings børn at gøre det samme som Julie Ugleholdt, bør man lade være, - Det kan på ingen måder anbefales, Sådan lyder det fra Gitte Moos, der er professor i klinisk neurobiologi ved Københavns Universitet og overlæge ved neurologisk afdeling på Rigshospitalet, To mindre studier viser, at behandling med det aktive stof i svampene, psilocybin, ser ud til at have en gavnlig effekt på depressive personer, som ikke bedres på almindelig behandling..

I forsøgene blev patienterne givet en enkelt såkaldt hallucinogen dosis psilocybin i selskab med en psykolog, der overvågede patienterne før, under og efter, de havde indtaget stoffet, - Og de forsøg, man har foretaget, ser positive ud i den forstand, at de personer, der ikke har kunnet få hjælp på traditionel vis, har kunnet få det bedre ved at blive givet psilocybin, siger Gitte Moos, De to studier er nu ved at blive fulgt op af et større klinisk kontrolleret forsøg, der adidas leggings børn foregår flere steder i Europa, så der arbejdes på at kunne anvende psylocybin i behandlinger..Seneste indlæg