Adidas Fodboldtræningssæt - Danmark Online Outlet

Adidas Fodboldtræningssæt - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

De japanske katastrofemyndigheder er ikke i tvivl om, at også hovedstaden Tokyo en dag vil blive ramt, Det skete tilbage i adidas fodboldtræningssæt 1923, hvor et jordskælv resulterede i over 100.000 døde og sårede i byen, Myndighederne har beregnet, at sandsynligheden for et stort jordskælv – på mindst 7.0 på Richterskalaen – i Tokyo inden 2050 er omkring 70 procent, Så byen forbereder sig på ’X-dag’, Ni ud af ti større bygninger i byen er jordskælvsikrede, For højhusenes vedkommende omfatter sikringen store penduler på taget, der sættes i svingninger ved et jordskælv og udligner rystelserne, så bygningen ikke styrter sammen, men nøjes med at svaje..

- Japan er verdensberømt for sin modstandsdygtige infrastruktur og sine seismologiske teknologi, Hvis du kigger dig omkring på Tokyos skyskrabere, er det utroligt, hvor avanceret teknologien er, siger katastrofeeksperten Robin Takashi Lewis til The Guardian, Men han tilføjer samtidig: - Min bekymring er, hvor forberedt man er på lokalt og på individuelt niveau, Også her har de japanske myndigheder gjort, hvad de kunne, for at indskærpe alvoren, Private husholdninger har lært at adidas fodboldtræningssæt opbevare forsyninger af mad, drikke og andre fornødenheder til tre døgn, ligesom de bliver bedt om at skrue alle møbler, der kan vælte, fast til væggen..

Byens virksomheder har på samme måde fået indskærpet, at de skal lagre mad og drikke nok til, at alle deres ansatte kan blive fanget på virksomheden i tre døgn, Byens millionbefolkning bliver holdt vågne med en årlig beredskabsdag, Og med en omhyggelig instruktionsbog med titlen ’Lad os forberede os’, der er husstandsomdelt i millionoplag, Her er ikke tale om en tynd pixi-bog, adidas fodboldtræningssæt Det er en moppedreng på 338 sider, der dækker alle de tænkelige situationer, som befolkningen kan komme ud for på ’X-dag’, Blandt andet filosofiske betragtninger om, hvordan man – hvis det skulle ske – bedst kan ’acceptere døden’..

Kryptovalutaen Bitcoin er ansvarlig for massiv udledning af CO2. Det viser en ny tysk undersøgelse, der er blevet offentliggjort onsdag, skriver det tyske nyhedsbureau dpa. Bitcoin er blandt andet ansvarlig for en større CO2-udledning end lande som Estland, Kroatien og Jordan. Forskerne fra Det Tekniske Universitet i den tyske by München har regnet ud, at computere, der genererer bitcoins, bruger en mængde strøm, der svarer til udledningen af mellem 22 og 22,9 millioner ton CO2 årligt. Det er over halvt så meget som Danmarks udledning. Den ligger årligt på 35 millioner ton ifølge hjemmesiden Global Carbon Atlas, der kortlægger landes CO2-udledning, og som det tyske studie også henviser til.

Bitcoin blev lanceret for omkring ti år siden, Identiteten på personen bag kryptovalutaen kendes ikke, men vedkommende går under navnet Satoshi Nakamoto, Det var dengang verdens første kryptovaluta, I dag findes der en lang række, Kryptovaluta kan bedst beskrives som en slags digitale penge, Transaktioner med de digitale valutaer foregår anonymt og uden om bankerne, De digitale mønter adidas fodboldtræningssæt kan opbevares i en virtuel pung på nettet, Bitcoins genereres - eller "udvindes" - af computere gennem komplicerede matematiske processer, Det er årsagen til det store strømforbrug..

Der findes et begrænset antal af de digitale mønter, og jo nærmere man når det punkt, jo mere krævende bliver processen. Den tyske undersøgelse har brugt oplysninger fra de producenter, der leverer hardware til at genere bitcoins, til at udregne strømforbruget. Det land i verden, der udleder mest CO2, er Kina. Ifølge Global Carbon Atlas står kineserne årligt for udledningen af 9839 millioner ton CO2. Nummer to er USA med 5270 millioner ton CO2 om året.

Den franske nationalist Marine Le Pen, der står i spidsen for højrefløjspartiet National Samling, skal en tur i retten, som følge af at hun har delt billeder af drab udført af den militante gruppe Islamisk Stat, Det oplyser en kilde i retssystemet onsdag, Le Pen lagde de voldsomme billeder op på Twitter i december 2015, Det skete, efter at nogle franske medier havde sammenlignet hendes parti Front National - i adidas fodboldtræningssæt dag National Samling - med den militante gruppe, Det var i øvrigt også, blot få uger efter at 130 mennesker blev dræbt ved et omfattende angreb i den franske hovedstad, Paris..

- Det her er Daesh!, lød Le Pens besked i tweetet, Daesh er en arabisk betegnelse for Islamisk Stat, National Samling-lederen skal nu retsforfølges for at have delt "voldsomme beskeder, der ansporer til terror, pornografi eller alvorligt skader menneskelig værdighed", Det har en dommer i Paris-bydelen Nanterre besluttet, Et af de billeder, hun delte, viste liget adidas fodboldtræningssæt af den amerikanske journalist James Foley, Han blev halshugget af ekstremister, Den forestående retssag kaster yderligere juridisk grus i maskineriet for Marine Le Pen, Sidste måned blev hun således beordret af EU-Parlamentet til at betale 300.000 euro tilbage, som hun skal have snydt EU for..Seneste indlæg