Adidas Dk - Danmark Online Outlet

Adidas Dk - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Det berømte kirkebyggeri La Sagrada Familia i den spanske storby Barcelona har endelig fået byggetilladelse, Det sker, intet mindre end 137 år efter at den første sten i byggeriet blev lagt, Det skriver nyhedsbureauet AP, De lokale myndigheder har udstedt en byggetilladelse, som varer indtil 2026, adidas dk La Sagrada Familia, der betragtes som arkitekten Antoni Gaudís mesterværk, er en stor turistattraktion i Barcelona, Bygherrerne håber, endelig at kunne færdiggøre byggeriet inden 2026, så det står klar til 100-årsjubilæet for Gaudís død..

Omkring 4,5 millioner personer besøger La Sagrada Familia hvert år, Og yderligere 20 millioner besøger årligt området for at få et kig på det spektakulære bygningsværk udefra, Byggeriet blev påbegyndt i 1882, Der blev først søgt en byggetilladelse i 1885, men ifølge myndighederne i Barcelona er der intet, der tyder på, at tilladelsen nogensinde blev givet, Den fond, der står for adidas dk færdiggørelsen og bevarelsen af kirken, er nået til enighed med bystyret i Barcelona om at betale en bøde på 4,6 millioner euro i kompensation for den manglende byggetilladelse..

Det svarer til omkring 34 millioner kroner, Når kirken står færdig vil et af dets 12 tårne gøre La adidas dk Sagrada Familia til det højeste religiøse byggeri i Europa, Gaudí døde i 1926, da han blev kørt ned af en sporvogn, Dengang stod kun kirkens facade færdigbygget, men alligevel blev Gaudí begravet i krypten under sit ufærdige mesterværk, Det efterfølgende byggearbejde er baseret på den spanske arkitekts modeller samt fotografier af hans originale tegninger, som blev ødelagt i en brand i 1930'erne..

Albaniens præsident, Ilir Meta, har aflyst det kommunalvalg, som landet skulle have holdt 30. juni. Han henviser til behovet for at dæmpe de politiske spændinger i Albanien. - De faktiske omstændigheder giver os ikke de nødvendige betingelser for et ægte, demokratisk, repræsentativt og inkluderende valg, siger præsidenten. Aflysningen af valget kommer, efter at tusindvis af albanere, der støtter oppositionen, samledes til en demonstration lørdag. Det var på forhånd ventet, at det kunne komme til voldsomme sammenstød mellem politi og demonstranter, og da mørket faldt på, flød tåregassen gennem gaderne og blandede sig med røgen fra de nødblus, demonstranterne fyrede af.

Oppositionstilhængerne har demonstreret siden februar, Ved tidligere lejligheder har demonstranter kastet brandbomber mod politiet og regeringsbygninger, og politiet har svaret igen med tåregas, På begge sider har der været utallige meldinger om sårede i de seneste måneder, og et stort antal demonstranter er blevet anholdt og sigtet for vold, Oppositionen, som centrumhøjrepartiet Demokratisk Parti står i spidsen for, beskylder centrumvenstreregeringen for at have forbindelser til organiseret kriminalitet og for at ville fuske med stemmerne ved adidas dk valget - beskyldninger som regeringen pure afviser..

Lederne af oppositionen kræver, at der udskrives nyvalg, mens regeringen har - under ledelse af premierminister Edi Rama - flere gange opfordret til dialog. Oppositionen har i stedet sagt, at den ville boykotte det planlagte kommunalvalg 30. juni og havde truet med at forhindre valget i at finde sted. Det er det valg, præsidenten lørdag har aflyst.

70 procent, Det var det gyldne stikord under lørdagens forhandlinger i Landstingssalen på Christiansborg, hvor Socialdemokratiets formand, Mette Frederiksen, havde inviteret de adidas dk andre partier i rød blok til en snak om klima og miljø, SF, Enhedslisten og Radikale Venstre har nemlig alle et ønske om, at Danmark skal have reduceret sin CO2-udledning med 70 procent, Modsat er Socialdemokratiets udgangspunkt en reducering på 60 procent, Hvis man var i tvivl om, hvorvidt de øvrige partier i rød blok var på samme hold, så blev den symbolsk fejet af banen, da Pia Olsen Dyhr (SF) og Pernille Skipper (EL) high fivede, da de byttede plads til forhandlingerne, hvor partierne på skift var inde hos Mette Frederiksen..

Dagens forhandlinger sluttede med adidas dk et besøg fra Morten Østergaard (R), og det besøg trak noget ud i forhold til de øvrige besøg, De Radikale brugte over halvanden time inde ved Mette Frederiksen modsat SF og Enhedslisten, der var ude igen efter en times tid, Efter mødet understregede Morten Østergaard, at han savnede svar fra Mette Frederiksen på, hvor ambitiøs hun ville være i forhold til klimaet - igen med henvisning til de 70 procents CO2-reduktion, - Det, jeg ikke er blevet klogere på, er, hvad socialdemokraterne er klar på at forpligte sig på, sagde han, da han forlod Landstingssalen..Seneste indlæg