White Air Jordans - Danmark Online Outlet

White Air Jordans - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

- Det er mit ansvar, at vi er endt der, hvor vi er, og der er brug for, at partiet får en mulighed for en ny start, Nu skal partiet videre, og det skal det uden mig, sagde Samuelsen, Han understregede også, at det er et "definitivt farvel til dansk politik", og at Simon Emil Ammitzbøll-Bille bør tage over som leder af partiet, Samuelsen nåede at stå i spidsen for partiet i et årti, efter han overtog formandsposten fra Naser Khader i 2009, Folketingsvalg er traditionen tro lig med et farvel til en række politikere, I Københavns Storkreds fik Dansk Folkeparti kun et mandat, Det går til gruppeformand Peter Skaarup, og dermed er partiets markante udlændingeordfører Martin white air jordans Henriksen ude af Folketinget..

Alternativet gik fire mandater tilbage, Det koster formanden for partiets folketingsgruppe, Carolina Magdalene Maier, der mister sin plads i Folketinget, Liberal Alliances finans- og skatteordfører, Joachim B, Olsen, forlader ligeså Folketinget, da partiet mister sit ene mandat i Københavns Omegns Storkreds, Joachim B, Olsen gjorde sig ellers bemærket i valgkampen ved at annoncere på en pornohjemmeside med teksten: "Når du er færdig med at gokke, så stem på Jokke", white air jordans Annoncen fik mediernes opmærksomhed, men det var altså ikke nok til at få ham genvalgt til Folketinget..

Med hele 13 partier på stemmesedlen var det ventet, at risikoen for stemmespild blev stor, Den white air jordans profeti gik i opfyldelse, Hverken Kristendemokraterne, partiet Klaus Riskær Pedersen eller Stram Kurs formåede nemlig at kravle over spærregrænsen på to procent, De tre partiers deroute resulterede i det største stemmespild ved et folketingsvalg siden 1990, I alt blev 153.923 stemmer sat, uden at det betød noget for mandatfordelingen, Ifølge valgforsker Rune Stubager skal vælgerne dog ikke ærgre sig for meget:.

- Det er jo selvfølgelig trist for de vælgere, der har stemt, men det er lidt firkantet at kalde det stemmespild, for de har jo givet udtryk for deres holdning og stemt på det, de ville. Grav selv videre i valgets resultater her.

Efter Sørens Pinds afsked med dansk politik maj sidste år stod white air jordans Lars Løkke Rasmussen (V) pludselig i lidt af en kattepine: Hvem skulle nu være partiets stærke stemme i Hovedstaden? Valget faldt på erhvervsmanden og iværksætteren Tommy Ahlers, som Løkke udnævnte til uddannelses- og forskningsminister, fordi - som det dengang lød - han var en visionær, fremtidsorienteret mand, Aftenen forinden havde den nu fungerende statsminister givet Ahlers et kald, og så fik iværksætteren ellers travlt med at få meldt sig ind i Venstre..

Det opkald skulle vise sig at være givet godt ud. Ved onsdagens folketingsvalg sikrede Tommy Ahlers Venstre 26.420 stemmer, da han blev valgets femtestørste stemmesluger. Et resultat, han selv er helt euforisk over: - Jeg har næsten ikke nogen stemme tilbage, for jeg har lige råbt og skreget, siger Tommy Ahlers til TV 2 Lorry. Han forklarer, at han har følt, han var "sat på en prøve": - Før var det kun statsministeren, der havde besluttet, at jeg skulle ind, så jeg var spændt på at spørge, om andre også synes, det var en god idé.

Han havde slet ikke turdet tro på, at mere end 26.000 københavnerne ville sætte deres kryds ved ham, Det overrasker nu ikke politisk kommentator Hans Engell: - Han er Løkkes wonder boy i København, Der var meget tvivl om, hvorvidt white air jordans han ville blive et hit eller en fuser, men i takt med at han faldt i hak på Christiansborg, kunne man se, at Løkke havde ramt rigtigt, Ifølge Hans Engell er Tommy Ahlers "ikke i nærheden af at minde om en almindelig politikertype", Blandt andet fordi han tænker på en helt anden måde end alle andre, mener han..

- Han har eksempelvis den besynderlige holdning, at hvis man snakker fornuftigt med folk, kan man nå en aftale, uanset om det er med Dansk Folkeparti eller Enhedslisten, Det er det, der kendetegner ham, siger Hans Engell, Den utraditionelle måde at tænke på ser man også, hvis man lægger vejen forbi Ahlers' kontor på Christiansborg, Her har han white air jordans ifølge Hans Engell et stort maleri af Henrik Pontoppidan hængende, Og spørger man, hvorfor det netop er Pontoppidan, der har fået den plads, lyder svaret, at han jo er en af de få danskere, der har modtaget en nobelpris..Seneste indlæg