Vans Low-top Sko - Danmark Online Outlet

Vans Low-top Sko - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Ifølge Brian Voss Olsen er det endnu for tidligt at sige, hvordan tyvebanden har afsat kosterne, - Det holder vi for os selv, Dog vil vans low-top sko jeg sige, at skulle de her mænd selv have brugt tyvekosterne, skal de både have været meget sultne, meget kaffetørstige og haft lyst til at ryge mange cigaretter, siger Brian Voss Olsen..

Hver sommer samles tusindvis af mennesker til ringridning og koncerter i den sønderjyske by Aabenraa, Og et af de navne, der i år skal fyre op under Ringriderfesten, er den danske rapgruppe Ude Af Kontrol, der blandt andet står bag hits som ’Suger coke fra dit røvhul’ og ’Bajere og streger’, Men det er ikke en beslutning, der er faldet i god jord hos Robert Olsen fra Aabenraa, som er far til to piger på 14 og 16 år, Det skriver JydskeVestkysten, - Flere af deres numre handler om at tage stoffer, så det er klart, at man bliver bekymret som forælder til børn i den aldersgruppe, vans low-top sko Jeg ved godt, at de kan finde det på nettet, men jeg synes ikke, at man skal servere det for dem, Det er det, der generer mig mest, siger han til TV 2..

- Så gi' mig noget, jeg kan gå på, bæller en flaske Små Grå, Det' det, som der skaber dopamin, når du giver en pose med kokain, Sådan lyder de første linjer i 'Bajere og streger', men selvom den 42-årige familiefar ikke synes, temaet i Ude Af Kontrols tekster egner sig til de unge, er kritikken rettet mod Ringriderforeningen og ikke selve rapgruppen, lyder det, Begrundelsen er, at der på børnenes skole blandt andet bliver vans low-top sko afholdt møder med SSP, det kriminalpræventive samarbejde mellem skole, socialforvaltning og politi, for at sætte fokus på unge og stoffer, fortæller Robert Olsen..

Vi har lyttet til, hvad folk gerne vil høre, og vi har ingen skrupler med at få Ude Af Kontrol på scenen Derfor ser han det som paradoksalt, at foreningen inviterer byens unge til koncert med en gruppe, hvor stoffer netop er temaet. - For tre uger siden var vi til møde, fordi der var nogle børn i 8. klasse, der havde røget hash. Jeg synes, det at invitere Ude af Kontrol modarbejder den indsats, siger han. I Aabenraas SSP-afdeling har man udfordringer med unge, der "eksperimenterer mere, end hvad godt er", ligesom man også har i resten af landet, fortæller leder af Ung Aabenraa Stig Munk-Hansen.

Han er dog ikke nervøs for, at valget af musik kan få de unge til at gå ud og tage stoffer, men han synes alligevel, det er en vigtig debat, som Robert Olsen rejser, - Det er positivt, når en forælder rejser den kritik, fordi det giver mulighed for vans low-top sko at debattere, hvad det er for tilbud, man lancerer for aldersgruppen, Det er godt at være opmærksom, siger han, Det kan være, at det vil give anledning til at overveje det moralske i teksterne, når der skal laves programmer i fremtiden, lyder det..

Det bliver dog ikke i år, foreningen bag Ringriderfesten kommer til at vælge kunstnere fra på grund af budskabet i deres tekster. - Vi har lyttet til, hvad folk gerne vil høre, og vi har ingen skrupler med at få Ude Af Kontrol på scenen, siger Peter Autzen, der er komitémedlem i Ringriderforeningen, til JydskeVestkysten. Ifølge komitémedlemmet er der undertoner i mange tekster, hvilket foreningen ikke kan gøre sig til smagsdommere for, lyder det. Han opfordrer i stedet forældre til at holde deres børn hjemme, hvis de mener, at Ude Af Kontrols tekster går over stregen.

Siden Ude Af Kontrol havde deres debut i 2014, er gruppen, der består af Mark Løvendahl, Joachim Nicholas Rouse og Daniel Balken, blevet streamet mere end 70 millioner gange, Derfor er Ringriderforeningen ikke den eneste arrangør, der har sikret sig et besøg af den populære trio, Også vans low-top sko til Smukfest og Nibe Festival kan publikum komme og synge med på numre som 'Snehvide med de syv små poser' eller 'Jantelov' i år, Sidste år blev festivalgæsterne i Nibe så vilde under Ude Af Kontrols optræden, at koncerten blev afbrudt og lukket ned..

Valgkampen har budt på en næsten endeløs række af politiske udspil, hvor partierne har fortalt, hvad de vil, hvis de får magten, vans low-top sko Men der er fortsat en række spørgsmål, som de to statsministerkandidater, Lars Løkke Rasmussen fra Venstre og Mette Frederiksen fra Socialdemokratiet, mangler at svare på, Hvad skal der eksempelvis ske med øen Lindholm efter valget? Skal København betale mere til andre kommuner rundt om i landet? Og hvordan bliver Løkkes planlagte velfærdsløft af den offentlige sektor til virkelighed?.Seneste indlæg