Nike Air Zoom 2k - Danmark Online Outlet

Nike Air Zoom 2k - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Folk tror, man tjener mere som forfatter Men efter 16 års ansættelse fik han pludselig ikke flere timer, Så nike air zoom 2k stod han der – 44 år gammel, arbejdsløs og uden a-kasse, Det blev et vendepunkt i hans liv, - Når du arbejder sådan et sted, har du noget at stå op til, du har travlt, Du har noget at fylde ugen ud med, Så i den første tid svingede det meget, hvordan jeg havde det, fortæller han, Men efter han begyndte at samle sig om at skrive bøger, er han faktisk blevet meget taknemmelig for, at han blev fri af jobbet som timelærer..

- Det var jo en kæmpe lettelse, Det er det bedste, der er sket for mig, Ellers ville jeg have været på universitetet endnu, nike air zoom 2k siger han, Hver dag mellem klokken 8.00 og 17.00 kan man høre en taktfast smældelyd fra Lars Morells arbejdsværelse, På sin gamle skrivemaskine af mærket Olympia Travel Deluxe arbejder han for tiden på en større historisk kunstbog, Han vil endnu ikke afsløre emnet, men regner med, at den er færdig i 2020, Han har tidligere skrevet bøger om kunstnerne Per Kirkeby og Asger Jorn og om aarhusiansk kunsthistorie de seneste 200 år, Mere end 40 bøger er det blevet til, anslår han..

Det hele bliver skrevet på skrivemaskinen, og nike air zoom 2k layoutet står han selv for at tegne med blyant og lineal, - Jeg er blevet lidt sær, men på en produktiv måde, Jeg kan godt lide at lave sådan en stor ting, som man fuldstændig dykker ind i og ikke laver andet end i tre år, Du har teksten og billederne - det hele - oppe i hovedet, siger han, Lars Morell har ingen computer, internetopkobling eller mobiltelefon, Han hader ikke computere, siger han, For ham er det bare lettere på skrivemaskinen..

- Du kan ikke sidde alene foran din computer, men det kan du foran skrivemaskinen. På computeren kommer der lige en mail, du skal lige google noget, så tjekker du lige dine billeder fra ferien. Hvorimod foran skrivemaskinen er det kun dig, din skrivemaskine og sproget. Når han er færdig med at skrive, afleverer han sine kapitler enkeltvis til forlaget, der får en ansat til at skrive det ind på computeren. Når Lars Morell er færdig med dagens skriveri, går han sig en tur i det centrale Aarhus, hvor han bor. Her samler han flasker, han finder på vejen.

De penge, han får fra plaskepant, er med til at supplere hans sparsomme indkomst, Han tjener penge på at holde foredrag, lidt på bibliotekspenge, og så søger han legater og puljer, når en ny bog skal skrives, - Jeg har boet i samme ejerlejlighed i 40 år, og den er betalt. Det er nike air zoom 2k min redning, Hvis jeg boede til leje, ville jeg betale 7-8000 om måneden, Nu kan jeg finde flasker, så tjener jeg lige halvtreds kroner og kan klare mig for det, siger han, Aftensmaden finder han i supermarkedets containere..

- Folk tror, man tjener mere som forfatter. Men det gør jeg i hvert fald ikke. Jeg får 8000 kroner i bibliotekspenge om året før skat, siger han. Han formår at leve billigt og har eksempelvis aldrig fyret op i lejligheden. Så tager han hellere et ekstra lag tøj på om vinteren. - Selv hvis jeg havde mange penge, tror jeg, jeg ville leve på samme måde, siger han. Jeg plejer at sige, at jeg kun omgås folk fra psykiatrisk hospital. Det er jo lidt frækt sagt, men jeg synes ofte, de normale er så kedelige at høre på

Hans eneste store personlige udgift er tøj, Han tegner selv modellen og tager så ned til den lokale skrædder for at få det syet, Det tager op til over et år at få tøjet færdigt, og hvad det koster, vil han helst ikke ud med, Han har fået syet jakkesæt i westernstil, og hans seneste projekt er en lys, ulden nike air zoom 2k udgave af hættetrøjen, som ellers er mest populær blandt teenagere, De skræddersyede sæt har han på til sine foredrag, Når skrivemaskinen er pakket væk, og dagens arbejde er overstået, så ses Lars Morell med sine venner..

Præcis som ham selv er vennerne heller ikke, som folk er flest, De er kunstnere, samlere og har næsten alle en psykiatrisk diagnose, - Jeg plejer at sige, nike air zoom 2k at jeg kun omgås folk fra psykiatrisk hospital, Det er jo lidt frækt sagt, men jeg synes ofte, de normale er så kedelige at høre på, siger Lars Morell, Han har aldrig selv været indlagt, men for 10 år siden mødte han kunstneren Jens Jørgen Boje, der blev hans første møde med psykisk sygdom, Deres venskab spiller en stor rolle i ’De originale’..Seneste indlæg