Https Www Adidas Dk - Danmark Online Outlet

Https Www Adidas Dk - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Også pædagogen, der har ansvaret for stuen, forsøger en enkelt gang at trøste pigen, men uden held, Pædagogen prøver derefter hverken at hjælpe eller rådgive medhjælperen til at berolige datteren, Da børnene i vuggestuen er samlet for at spise morgenmad, kommer datteren endnu engang grædende hen til pædagogmedhjælperen, der sidder og skærer frugt til børnene, - Der er andre børn end dig, https www adidas dk Vi er godt klar over, at du er en anelse forkælet, siger hun til pigen, der fortsætter med at græde..

Datteren henvender sig igen, peger mod døren og råber "mor" og "far", Det er cirka et kvarter siden, faren forlod vuggestuen, Igen og igen søger datteren trøst, men bliver afvist, Pædagogmedhjælperen hiver den lille pige i armen og trækker flere gange sin arm til https www adidas dk sig, når pigen rør hende, Efter en halv time er der samling på stuen, Datteren har grædt næsten uafbrudt siden aflevering, Pædagogmedhjælperen sidder på en madras, mens nogle af de andre børn leger ved siden af, Datteren bliver ikke trøstet og løber flere gange ud på gangen for at se efter sin far..

Hun løber tilbage til pædagogmedhjælperen, der stadig ikke prøver at trøste hende, I stedet løfter medhjælperen datteren og sætter hende hårdt over på madrassen, Medhjælperen https www adidas dk siger gentagne gange til pigen, at hun skal stoppe med at græde og tie stille: - Ved du hvad, jeg kan ikke høre, hvad de andre børn siger, Du er en kæmpe egoist, Efter 50 minutter kommer der en ny medhjælper til på stuen, Hun tager datteren op, som falder lidt til ro, Men hun er stadig ulykkelig og græder flere gange..

Klokken 11 – to timer efter hun er blevet afleveret – kommer Oliver Benner for at hente sin datter. - Nøøj mand, er du allerede blevet vænnet til, hvordan det er?, siger han. Den første pædagog trækker på det, mens den anden siger, det er gået godt. Pædagogen siger, at datteren havde været meget ked af det. TV 2 har vist optagelserne til Lone Hygum, der har 15 års erfaring med at observere børn i daginstitutioner som psykolog. Hun er rystet over optagelserne. - Det er frygteligt. Jeg kan næsten ikke holde ud at se det. Det kan jeg simpelthen ikke. Jeg kan ikke holde ud, man ikke kan gå ind og hjælpe det barn.

- Pigen er helt overladt til sig selv, og hun bliver hånet, udskammet, talt hårdt til og taget hårdt i armen, siger Lone Hygum, Hun mener, der er tale om omsorgssvigt, - Det er virkelig voldsomt, Tænk på et lille barn, der skal slippe sine trygge voksne for første gang i sit liv og så bliver mødt af sådan noget der - helt alene uden nogen til at hjælpe sig, siger Lone Hygum, der vurderer, at situationen kan være direkte skadelig for pigen, - Hun bliver jo helt udmattet til sidst, Man kan jo se, at hun har ikke flere kræfter, "Far" kan hun lige hulke til sidst, Så har hun https www adidas dk ligesom ikke mere energi til at være i den der voldsomme gråd..

- Når først børn opgiver at få hjælp, så skal man være rigtig bekymret, siger Lone Hygum. Forældrene havde hidtil været tilfredse med institutionen. Da de blev præsenteret for TV 2s optagelser ændredes deres opfattelse af institutionen. De følte sig ført bag lyset. - Man føler sig bare forrådt. Det er en stor, fed løgn, man har fået, siger Oliver Benner. - Jeg tror bare ikke, at vi er mistroiske af natur. Det ville man jo ønske, at man var… Lidt mere mistroisk, når der var grund til det, siger Anne.

Oliver og Anne Benner tog øjeblikkeligt konsekvensen, da de havde set optagelserne, - Vi kørte ned og hentede hende med det samme og tog alle hendes ting og gik, Og meldte hende ud, siger Anne, TV 2 har også vist optagelserne til områdechef for Børne- og Ungdomsforvaltningen i Københavns Kommune, Kate Obeid, Hun erkender, at behandlingen af Oliver og Anne Benners datter ikke lever op til de mål, Københavns Kommune har for kvaliteten i sine dagtilbud, Hvad vil du som ansvarlig for blandt andet den her institution sige til de forældre, der nu for første gang ser, hvordan I https www adidas dk har taget vare på deres barn?.

- Jamen, det kan jeg kun beklage dybt, Det ville jeg være rigtig ked af, hvis jeg var forælder til det barn, Det kan ikke undskyldes, Vil du kalde det omsorgssvigt? - Ja, i situationen her får barnet jo ikke den omsorg, som barnet skal have, og det er jo så svigt af omsorg, Hvordan passer de ord, I selv bruger, som omsorg og positiv voksenkontakt? - Det er ikke det, vi ser i det her klip, Du er jo chef for det her https www adidas dk område, Hvordan har du det med at se det? - Jamen, det har jeg det ikke godt med..Seneste indlæg