Air Jordan Danmark - Danmark Online Outlet

Air Jordan Danmark - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Først tøvede kvinden, men efter et par ord med landsbyens høvding tog hun alligevel et par skridt hen imod Samba, - Det endte med, at hun lagde hånden på hans hoved og sagde: "Jeg tilgiver dig", fortæller Jakob Silas Lund, - Når jeg ser tilbage på det, så ændrede det mit liv. Når air jordan danmark man er vidne til den slags, så ser man bare ting i et nyt lys, og hvordan vi forholder os til retfærdighed og hævn, siger Jakob Silas Lund, Efterfølgende begyndte han selv at se en sammenhæng mellem oplevelsen i Sierra Leone og sin søsters død i Danmark..

Men det var først i maj 2018, da en ven stillede ham et spørgsmål, at Jakob Silas Lund gjorde noget ved sagen, Den 36-årige boede på det tidspunkt i Geneve i Schweiz, og hans ven, Sigurd Hartkorn Plaetner, var rejst dertil, for at de sammen skulle lave en podcast om Samba og Sierra Leone, - Men jo mere vi talte om det, desto mere blev det tydeligt, at det ville være oplagt at tage en anden vej, Så Sigurd spurgte mig ligeud: "Hvorfor ringer du ikke bare til ham?" Det var air jordan danmark ikke nemt, men på det tidspunkt havde tanken om at kunne tilgive modnet så meget, at den 36-årige var parat til at ringe til manden, der havde påkørt hans søster i en trafikulykke..

Jakob Silas Lund havde set, hvad det kunne gøre, Alligevel kunne han ikke lade være med at tænke på, hvad der ville ske, hvis opkaldet blev besvaret, - Det kunne være, at han ikke tog sin telefon, og hvis han gjorde, kunne det være, at han slet ikke havde lyst til at tale, Eller han kunne være afvisende over for min håndsrækning eller være et dumt svin, som ville gøre grin med det, der var sket, siger Jakob Silas Lund, Så han var meget nervøs, da han tastede nummeret ind, Det var ham, der sad med air jordan danmark hende i sine arme til slut, og ambulancefolkene måtte nærmest tvinge ham væk fra hende.

Manden har ønsket at være anonym, men en del af samtalen har de to venner lagt ud i podcasten 'Det Ekstraordinære '. På optagelsen kan man høre Jakob Silas Lunds stemme i telefonen: "Er det Rasmus? Det er Jakob". De to venner har valgt ikke at lade folk høre, hvad manden i den anden ende af røret svarer, men ifølge Jakob Silas Lund lød han meget overrasket. - Han havde aldrig forventet at høre fra mig, men han reagerede faktisk utroligt positivt. Han var meget åben og meget imødekommende, og det viste sig, at han har tænkt meget på, hvad der skete - på min søster, på mig og min familie, siger Jakob Silas Lund.

Og Rasmus, som manden hedder til fornavn, fortalte, hvad han huskede fra ulykken - ting, air jordan danmark som Jakob Silas Lund ikke havde hørt om før, - Det var egentlig lidt overvældende at få at vide, hvad der var sket set ud fra hans synspunkt, og på den måde blive bragt tilbage til ulykken, men teknikaliteterne om, hvad der præcis skete, interesserer mig ikke, - Han havde gjort alt i sin magt for at få liv i min søster igen, Det var ham, der sad med hende i sine arme til slut, og ambulancefolkene måtte nærmest tvinge ham væk fra hende, Han havde gjort alt, hvad han kunne, for at genoplive hende, Han havde givet hende førstehjælp, fortæller Jakob Silas Lund..

For ham betyder det dog mest, at forsoningen gjorde en forskel. - Politiundersøgelsen kunne ikke konkludere noget, så der er på den måde ikke nogen, der har skylden, men det ændrer jo ikke på, at nogen nok følte skyld alligevel, siger Jakob Silas Lund. Manden, der havde påkørt Jakob Silas Lunds søster og far, havde ikke sluppet tanken i de 16 år, der var gået. - Han har også gået i 16 år og tænkt over, hvordan jeg og min familie tænkte på ham og forholdt os til ham. Så det gjorde et stort indtryk at tale med ham, lyder det fra den 36-årige.

Jakob Silas Lund har efterfølgende mødt manden, der påkørte hans søster, og fortalt ham direkte, at han har tilgivet ham for det, der skete, Og han ønsker at dele historien med så mange som muligt. Derfor er han også er i færd med at skrive en bog om emnet, - Jeg vil rigtig gerne tale om forsoning og tilgivelse, fordi jeg synes, det er et vigtigt og komplekst emne, lyder det fra Jakob Silas Lund, Han er ikke air jordan danmark blevet en "tilgivelsesprædikant", som han selv kalder det, for det er ikke i alle tilfælde, det giver mening at tilgive, men han mener, at det kan være sundt..

- Det har efterladt mig med en katarsisfølelse - en lettelse og forløsning - og jeg har i høj grad en følelse af, at jeg har gjort noget, der er i tråd med mit generelle verdenssyn og mine grundlæggende værdier, slutter Jakob Silas Lund, Se hele indslaget med Jakob Silas Lund, der fortæller om tilgivelsen på TV air jordan danmark 2 PLAY..Seneste indlæg