Adidas Havanna Shoes - Danmark Online Outlet

Adidas Havanna Shoes - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Det tyske nyhedsmagasin Der Spiegel vurderer, at den danske EU-kommissær Margrethe Vestager slap bedst fra onsdagens debat mellem seks spidskandidater til posten som EU-kommissionens næste formand, - Fordel til Vestager, skriver Der Spiegel med et udtryk lånt fra tennisverdenen, Magasinet roser hendes slagfærdighed og evner til at debattere, så folk kan forstå det, Andre er dog ikke helt så positive, TV 2s EU-korrespondent Lotte Mejlhede siger, at den danske EU-kommissær blev overskygget af adidas havanna shoes et par af de andre kandidater..

- Margrethe Vestager var ikke umiddelbart den, der lyste allermest i onsdagens debat, Hun løb ikke med overskrifterne, Ifølge Lotte Mejlhede kom de mest konkrete forslag og klare holdninger fra socialdemokraten Frans Timmermans og den grønne kandidat Ska Keller, mens Vestager var bedst på sit eget konkurrenceområde og udtrykte sig mere generelt på andre områder, Men det har ikke nødvendigvis skadet Vestagers chancer for valg, tilføjer TV 2s korrespondent: - Det kan vise sig at være en fordel på adidas havanna shoes den lidt længere bane, For som kommissionsformand skal man mest af alt kunne samle et splittet Europa, siger Lotte Mejlhede..

Der er flere ting, der gør Margrethe Vestagers vej til EU's øverste toppost vanskelig, For det første har den liberale gruppe i Europa-Parlamentet ALDE, der er Vestagers politiske bagland, som den eneste gruppe ikke peget på en bestemt topkandidat, I stedet har gruppen udpeget Margrethe Vestager som en af syv kandidater, Blandt de andre er prominente navne som den tidligere belgiske premierminister Guy Verhofstadt, For det andet er den liberale gruppe ALDE kun en af de mindre politiske grupperinger i Europa-Parlamentet, Traditionelt har EU-kommissionens formand haft politisk ståsted i en af de to store grupper i Europa-Parlamentet, adidas havanna shoes enten den socialdemokratiske eller den konservative gruppe..

Begge grupper har – i modsætning til den liberale gruppe ALDE – udpeget deres topkandidater, henholdsvis den socialdemokratiske hollænder Frans Timmermans og den konservative tyske kandidat Manfred Weber. Og for det tredje: Det er langt fra sikkert, at det bliver en af de seks såkaldte ’spidskandidater’ fra onsdagens debat, der bliver valgt. Der kan sagtens være toppolitikere fra medlemslandene, der først melder deres kandidatur i sidste øjeblik. Derfor siger Margrethe Vestager da også selv, at det er alt for tidligt at vurdere hendes chancer:

- Jeg tror, vi skal lade spekulationerne være, For indtil videre ved vi slet ikke, hvem der er adidas havanna shoes jobansøgere, Der sidder nok en stats- og regeringschef eller en statsminister her og der, som også kunne tænke sig at række hånden op, hvis der bliver kaldt på vedkommende, siger Margrethe Vestager til TV 2, Den allerstørste joker i dette felt af ukendte kandidater er selveste den tyske kansler, Angela Merkel, Mens de seks ’spidskandidater’ debatterede i Bruxelles, gav hun et interview til Süddeutsche Zeitung, hvor hun udtrykte sin bekymring for Europa..

- Det betyder, at jeg føler mig endnu mere forpligtet til at tilslutte mig dem, der arbejder for at sikre, at EU har en fremtid, siger Angela Merkel i interviewet. I tyske medier tolkes det, som om Angela Merkel nu overvejer at gå efter en EU-toppost, når hun stopper som kansler. Det har hun tidligere sagt vil ske allersenest i 2021. En anden konkurrent kan blive franske Michel Barnier, der har fungeret som EU's chefforhandler i Brexit-forhandlingerne med Storbritannien. Ifølge en brugerafstemning hos netmediet Politico er han læsernes favorit, når de bliver bedt om at vælge mellem ham, Timmermans, Weber og Vestager. Han får 32,5 procent af stemmerne, Manfred Weber 27 procent, Margrethe Vestager 24,5 procent og Frans Timmermans 16 procent.

For Margrethe Vestager er det imidlertid nok så interessant, om hun overhovedet har opbakning fra den danske regering til at fortsætte, - Det ved jeg ikke, Og i øjeblikket ved vi jo ikke engang, hvem den næste statsminister adidas havanna shoes kunne være, Men selvfølgelig håber man på sit lands opbakning, det kan jo ikke være anderledes, siger Margrethe Vestager til TV 2..

I et nyt boligudspil lægger Liberal Alliance op til, at der skal bygges 11.000 nye ungdomsboliger, Partiet mener, at det i dag er for svært for studerende at finde en bolig i de store studiebyer, hvis man er tilflytter og ikke allerede har et netværk i byen, Opførelsen af boligerne skal adidas havanna shoes gå i gang allerede i 2020 og fortsætte de næste 12 år, fortæller transport-, bygnings- og boligminister Ole Birk Olesen fra Liberal Alliance, - Det vigtigste er, at det skal være et sted, hvor man føler sig hjemme, ikke alt for langt fra sit studie, så man ikke skal bruge for mange penge på at transportere sig, Gerne sammen med en masse andre unge mennesker, så man har et socialt miljø at være i, og så til en pris, der er til at betale for en studerende..Seneste indlæg